2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته شوهرم دوسم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 12433 بازدید | 77 پست
تو مشتم  که هست کل پولا دستمه حقوقش  دستمه هرچی من بگم همونه ولی قلبش  باهام نیست مثل ...

اونم راحت میتونی به دست بگیری مطمئن باش کافیه یه خورده رودلت کارکنی ببخشیش همه ی آدما جایزالخطان هرچندتاحالا این تجربه تلخ رونداشتم ونمیتونم جات باشم ولی حالا که داری باهاش زندگی میکنی بخاطر خودتم شده ببخشش اگه دوست نداشت که همه چیشو نمیداد دسته توشایدنگه ولی توعمل که نشون داده بعدم عزیزم چراباهم حرف نمیزنین این زنگه خطره کم کم شروع کن پیشش بشین حرف بزن لوس کن خودتو براش اگه نازتونکشید به روش خودش بیا به من حرف بزن منم شوهرم هی نمیگه دوست دارم ولی وقتی برام همه چی فراهم کرده وقتی وسایل خونمو کلا عوض کرده وقتی به بچه ها میگه مراقبه مامانی باشین وقتی دارم ظرف میشورم ازدستم میگره وقتی خستم پاهاموماساژ میده وقتی کارش تموم میشه زودمیادخونه یعنی دوسم داره ولی نمیتونه بگه بجاش من میگم دوست دارم اون خجالت میکشه خوبه هی بگه دوست دارم یه تومن خرج خونه نده یااذیتت کنه الان هردوازهم دورشدید بروتوپاپیش بزار ببخشی زیادشد

میتونی یه کوچولو و مختصر از خیانتش تعریف کنی با کی بود چطور فهمیدی چیکار کردی؟

با ی بیوه  بود یکسال  چند بار مچش  رو گرفتم نتونستم ثابت کنم کلی داستان ذاره آخرین بار واتساپش  رو حک کردم پیاماشو اسکرین گرفتم  که همه باور  کردن قهر بودم ی ماه مهریه رو گذاشتم اجرا ولی مامان بزرگم فوت شد باعث شد آشتی کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونم راحت میتونی به دست بگیری مطمئن باش کافیه یه خورده رودلت کارکنی ببخشیش همه ی آدما جایزالخطان هرچ ...

فدات شم مرسی که جواب دادی اره راست میگی منم خیلی اوقات تندی کردم باهاش 

مرسی عزیزم 

یه مدت تو برو طرفش شاید دوست داره بهش توجه کنی بعضی مردا مثل بچه میمونن هیچوقت نزار جاتون جدا بشه چون براش عادی میشه حتما هفته ای یکبارم شده برو طرفش نزار عادت کنه روزی یکبار بهش زنگ بزن میدونم سخته ولی کم کم عادت میکنی و برات عادی میشه ببین چجوری میپشه اگه دیدی بهتر میشه حتما ارتباطط رو باهاش بیشتر کن اگه دیدی بیشتر دور میشه ازت حتماااا یه فکری بکن بخاطر خودتم که شده زندگیتو ول نکن به حال خودش امتحان کن نا امید نشو 

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
فرق میکنن همه باهم حالا اگه واسه شوهر من تا آخر دنیا هم ناز کنی واسش مهم نیست باید زور بگی بهش چون ا ...

مگه میشه اصلا اون سردشده یعنی توام سرد شدی یه کم روشتو عوض کن یه کم بیشتربهش برس زود ناامید نشو غرنزن گریه نککککن اصلا چراگریه کنی ؟جلوخودتوبگیر ،آهنگ بزار شاد باش بخند،اگه کارخوبی کرد ازش تشکرکن ذوق کن بگوبهت افتخارمیکنم که شوهرمی

فقط کسایی که تا کسی از زندگیش میناله میان میگن ازدواجت سنتی بوده یا نه ،اخه عزیزای من ممکنه ادم با هر مدل ازدواجی با شکست مواجه بشه چه بسا ازدواج با عشق بیشتر

الهم صل علی محمد و ال محمدوعجل الفرجهم
فدات شم مرسی که جواب دادی اره راست میگی منم خیلی اوقات تندی کردم باهاش 

خدانکنه بخدامازنا اگه بخوایم هرکاریییی بگی میکنیم اگه خیانت کرده با خودت بگو نکرده ،فکرتو پاک کن ازبدی بعدم عزیزم این زنایی که به وسیله ی مردابهمون خیانت میکنن کی هستن ؟همین ماهستیم دیگه فقط چون لوندن وسیاست دارن شوهرارومیکشن طرف خودشون خوشتیپ کن شاد باش لحنت آروم باشه توحق داری ولی چه میشه کرد میخای مثلا دورازجون طلاق بگیری چی بشه نزارپررو شه وتوروت وایسه

مگه میشه اصلا اون سردشده یعنی توام سرد شدی یه کم روشتو عوض کن یه کم بیشتربهش برس زود ناامید نشو غرنز ...

میدونی دلم رو بدجور شکست دلم نمیخواد اویزونش  شم که اگه با کسی هست تو  دلش مسخره  م کنه دوست دارم حالا ک اون اشتباه کرده اون پا پیش بذاره نه اینکه فقط وقت گشنگی وتشنگی ش یادم بیوفته  به خدا ب دلم موند ی بار بیاد بگه چخبر چیکار کردی امروز 

فقط کسایی که تا کسی از زندگیش میناله میان میگن ازدواجت سنتی بوده یا نه ،اخه عزیزای من ممکنه ادم با ه ...

منم قبول ندارم این حرف واصلا ربطی نداره عشق بعدازدواج هم به وجود میاد 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
میدونی دلم رو بدجور شکست دلم نمیخواد اویزونش  شم که اگه با کسی هست تو  دلش مسخره  م ک ...

اصلا شاید خجالت میکشه چندسالته گلم ؟بچه داری ؟یعنی مردارونمیشناسی مردای ایرانی تشنه ی محبتن همیشه منتظرن ازطرف مامحبت ببینن مگه بازم چیزی ازش دیدی؟چراانقدر فکرتو درگیراینچیزا کردی دختر 

اصلا شاید خجالت میکشه چندسالته گلم ؟بچه داری ؟یعنی مردارونمیشناسی مردای ایرانی تشنه ی محبتن همیشه من ...

من ۲۴ سالمه چون وقتی باردار بودم و بچم  کوچیک بود خیلی اذیتم کرد همش فکر میکنم باز  باکسیه یعنی تا بچم  یکساله  شه ده بار مچش  رو گرفتم خیلی اذیت شدم خیلی 

من ۲۴ سالمه چون وقتی باردار بودم و بچم  کوچیک بود خیلی اذیتم کرد همش فکر میکنم باز  باکسیه ...

چراانقدر دنباله اینی مچشوبگیری میخای چیکاراگه بدونیم دورازجونت جدامیشی؟بدتراعصابت به هم میریزه دخترخوب به زندگیت برس میاددوروبرت مطمئن باش توجووونی شادابی طرز فکرتوعوض کن مطمئن باش خیانت نمیکنه وقتی توخونه آرامش داشته باشه،من شوهرم خیلی مغروره خیلی ولی برای من اینجوری نیست شوخی میکنه حرف میزنه به خدااصلا اینجوری نبود انقدر باهاش حرف زدم کم کم عادتای من روگرفته مادرشوهرم میگه اصلا زمین تاآسمون فرق کرده بخداتوجمع حرف نمیزده حالا اصلا نمیدونی چطوری حرف میزنه توجمع خانوادگی،به خودت بیا یهویی هم مهربون نشو آروم آروم بکشش طرف خودت چرابزاری مال مردم بشه امتحان کن سخت نیست

منم قبلا خیلی اذیت میشدم ولی الان خیلی رو خودم کار کردم ولی امشب که اونجور هلم  داد قلبم درد گر ...

خدا جای حق نشسته جوری تو دهنی میزنه که تا آخر عمرش یادش نمیره این روزها احساس میکنم صبر خدا هم کمتر شده