2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته شوهرم دوسم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 12454 بازدید | 77 پست
تو مشتم  که هست کل پولا دستمه حقوقش  دستمه هرچی من بگم همونه ولی قلبش  باهام نیست مثل ...

خودت باید زمینه محبت و علاقه رو ایجاد کنی 

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
چراانقدر دنباله اینی مچشوبگیری میخای چیکاراگه بدونیم دورازجونت جدامیشی؟بدتراعصابت به هم میریزه دخترخ ...

افرین به شما .‌کلید موفقیتت چی بوده گلم🌹🙏🥰👌👏

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین به شما .‌کلید موفقیتت چی بوده گلم🌹🙏🥰👌👏

ممنونم عزیزم بنظرم همون احترام وزبان خوش ومهربونی چون هرچیزی رومادرپیش بگیریم عادتمون میشه،خیلیارودیدی اصلا دوست دارن پرخاش کنن تندحرف بزنن چون عادت کردن، من سعی کردم بابچه ها وهمسرم بامهربونی رفتارکنم ووقتی از همسرم یابچه هام سوال میکنن یکی ازخصوصیات من روبگن فوری  میگن مهربونی ،خیلی راحت به وسیله ی این ویژگی همه چی رابرای خودمون میخریم چون دیگه همسرت اصلا روش نمیشه باهات بدحرف بزنه حتی یه فنجون چایی هم جلوش میزارم کلی تشکرمیکنه چون من برای خودم خیلی ارزش قائلم