2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته شوهرم دوسم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 12431 بازدید | 77 پست

[QUOTE=207693111]ولی تجربه من با اینکه طلاق گرفتم میگه رابطه جنسی مداوم باشه محبت میاره[/QUOTEرابطه ش هم از غریزس  نه نوازشی نه هیچی خیلی کوتاه اصلا حالم بد تر میشه 

مثلا چ قلقی ..؟. من خیلی بی سیاستم

مثلا قلق شوهرمن احترامه آرامشه لحن خوشه دیگه دورازجونش برده ات میشه واینکه هی غرنزنی بخداستاره هم ازتوآسمون برام میاره منم دیگه یادگرفتم قلق مرداباهم فرق داره اگه لج کنی وروبه روش وایسی بنظرم حرمتها میشکنه وقتی ناراحتن گیرندیم بعدا صحبت کنیم یه وقتایی غیبم میزنه میزارم صدام کنه الکی کتاب میخونم یاخیاطی میکنم که فکرنکنه همیشه هستم من خونه دارم وتوشهرغریبم خودم سرکاررفتن رودوست نداشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه قدر مردا ترسناکن بعد ازدواج عوض میشن😕🙁😒

ادمای عوضی عوض میشن مردو زنم نداره متاسفانه 

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 
نه بابا اصلا مردها پیچیده نیستن قلق دارن بنظرم باید یادش بگیری اونوقت تومشتته 

تو مشتم  که هست کل پولا دستمه حقوقش  دستمه هرچی من بگم همونه ولی قلبش  باهام نیست مثل زن و کرواسی قدیمی هستیم که فقط کنار هم زندگی میکردن  

خرید خونه ازادم  هر چی بگیرم به لباس اینا گیر میده ک من دور از چشمش  میخرم همه چی زیاد حسا ...

مطمئن باش سرد مزاج هست ربطی به دوست نداشتنت نداره شوهر منم همینه بعد ده سال دیگه عادت کردم بیشتر دوست داره من برم طرفش وقتیم میگم دوستم نداری میگه ربطی نداره اخلاقم اینطوره زیاد خودتو درگیر نکن اگه میتونی و چاره ای نداری بساز اگه نه و هنوز اول راهی و بچه نداری دنبال چاره باش باهاش صحبت کن بهش بگو اذیت میشی نزار ده سال بگذره و با دوتا بچه ندونی چکار کنی اگه اخلاق های خوبم داره اون هارو هم برای خودت یاد آوری کن همسر من با همه سرد بودنش خیلی هوای بچه هامو داره پول داشته باشه دریغ نمیکنه کم نمیزاره برام تو زندگی منم وقتی به این چیزا فکر میکنم قید عشق و عاشقیو دوست داشتن و این چیزارو میزنم به خوبیهاش فکر میکنم 

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
مثلا قلق شوهرمن احترامه آرامشه لحن خوشه دیگه دورازجونش برده ات میشه واینکه هی غرنزنی بخداستاره هم از ...

فرق میکنن همه باهم حالا اگه واسه شوهر من تا آخر دنیا هم ناز کنی واسش مهم نیست باید زور بگی بهش چون از خداشه مثلا کاری ک میخوای رو نکنه توام گریه کنی ناراحت شی ولی واسش  مهم نیست