[QUOTE=207693111]ولی تجربه من با اینکه طلاق گرفتم میگه رابطه جنسی مداوم باشه محبت میاره[/QUOTEرابطه ش هم از غریزس نه نوازشی نه هیچی خیلی کوتاه اصلا حالم بد تر میشه
خرید خونه ازادم هر چی بگیرم به لباس اینا گیر میده ک من دور از چشمش میخرم همه چی زیاد حسا ...
مطمئن باش سرد مزاج هست ربطی به دوست نداشتنت نداره شوهر منم همینه بعد ده سال دیگه عادت کردم بیشتر دوست داره من برم طرفش وقتیم میگم دوستم نداری میگه ربطی نداره اخلاقم اینطوره زیاد خودتو درگیر نکن اگه میتونی و چاره ای نداری بساز اگه نه و هنوز اول راهی و بچه نداری دنبال چاره باش باهاش صحبت کن بهش بگو اذیت میشی نزار ده سال بگذره و با دوتا بچه ندونی چکار کنی اگه اخلاق های خوبم داره اون هارو هم برای خودت یاد آوری کن همسر من با همه سرد بودنش خیلی هوای بچه هامو داره پول داشته باشه دریغ نمیکنه کم نمیزاره برام تو زندگی منم وقتی به این چیزا فکر میکنم قید عشق و عاشقیو دوست داشتن و این چیزارو میزنم به خوبیهاش فکر میکنم
مثلا قلق شوهرمن احترامه آرامشه لحن خوشه دیگه دورازجونش برده ات میشه واینکه هی غرنزنی بخداستاره هم از ...
فرق میکنن همه باهم حالا اگه واسه شوهر من تا آخر دنیا هم ناز کنی واسش مهم نیست باید زور بگی بهش چون از خداشه مثلا کاری ک میخوای رو نکنه توام گریه کنی ناراحت شی ولی واسش مهم نیست