2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته شوهرم دوسم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 12433 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت باهاش حرف بزنو بگو که من دوس دارم بهم ابراز علاقه کنه مشکل ما خانوما اینه که حرف دلمونو نمیزنیم ...

هزار بار گفتم اصلا نمیفهمه اصلا انگار نیست به جز پولی که بهمون میده بود و نبودش فرق نداره اصلا امروز رفتم خرید کردم شام پختم داشت فوتبال میدید واسش چایی تخمه میوه بردم بعد ک اسمش باخت خواستم از دلش در بیارم محکم پسم  زد خیلی دلم شکست 

رفتارهای دیگش چطوره تو هر کاری بخواهی ازاد هستی تو خرید خونه چی همه چیز برات مهیا میکنه اندازه توانش ...

خرید خونه ازادم  هر چی بگیرم به لباس اینا گیر میده ک من دور از چشمش  میخرم همه چی زیاد حساب نمیگیره ک پولا چی شد

ولی تجربه من با اینکه طلاق گرفتم میگه رابطه جنسی مداوم باشه محبت میاره

هم اولش با محبت شروع میشه و هم بعدش باعثه افزایش محبت میشه 

این خانومهایی که میگن شوهرمون‌فقط مارو برای رابطه میخوان و علاقه ای بهمون ندارن ، اصلا نمیدونن مفهوم‌ علاقه چیه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
من بعد دوتا بچه تو ۸ سال زندگی به تعداد انگشتای دستمم نگفته دوست دارم هیچ وقتم قربون صدقم نرفته در ط ...

منم قبلا خیلی اذیت میشدم ولی الان خیلی رو خودم کار کردم ولی امشب که اونجور هلم  داد قلبم درد گرفت اصلا