2777
2789
عنوان

کرونای مادر شوهرم

178 بازدید | 15 پست

مادرشوهرم یه مدته کرونا گرفته 

الان اخراشه

حالش خوبه تقریبا اما خب کمی بی حاله

تنها بچه اش شوهر منه. بنده خدا همیشه وقتی من مریض

میشم خیلی هوامو داره. منم این مدت تا جایی که تونستم کمکش کردم و براش غذا فرستادم. دو روز پیش سالگرد فوت مادرم بود اومدم شهرمون خونه بابام، شوهرم چون باید سر کار میرفت عجله داشت و من رو گذاشت و برگشت. الان هنوز فرصت نکرده بیاد دنبالم و من دو سه روزه اینجام تا پس فردا بیاد دنبالم. نگران مادرشوهرم هستم و حس میکنم ناراحت شد که من اومدم توی این شرایط اینجا موندم. به نظرتون چیکار کنم و ایا موندنم اشتباه بود؟

تقریبا بعد از سه ماه اومدم شهرمون

Dance me to the end of Love...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میتونی  زودتر برگرد،  خب گناه داره، کرونایی  ها خیلی به کمک احتیاج دارن، مخصوصاً ...

منم همین فکرو دارم. به شوهرم میگم زودتر بیا. اونم میگه کارم زیاده. قراره پس فردا بیاد

حالا لطف داری محبت میکنی ثواب میکنی خداهم هواتو داره

ولی خب وقتی یه سری چیزا دست خودت نیست دیگه کاریش نمیشه کرد.تهش میگی مثلا خیلی دوس داشتم پیشتون باشم‌شرایط جور نشد

جان ببر آنجا که دلم برده ای 🍃
اگه فقط شما رو داره ، خب طبیعیه که ناراحت بشه ، نگران نباش براش سوغاتی بگیر و از دلش در بیار 

خواهر و برادر و پدرش همسایه دیوار به دیوارشونن. ولی خب از بچه توقع می‌ره

بهش زنگ بزن بگو نشده زود برگردم ، اگه چیزی لازم داشتی به فلانی یعنی شوهرت بگه، 

شوهرمم اونجا نیست. هفته ای دو تا سه روز برای کارش باید بره یه شهر دیگه. منم باهاش میرم همیشه. ولی خب این سری موندم خونه بابام