2777
2789
عنوان

واقا حالم از پریودی بهم میخوره😭😭

116 بازدید | 17 پست

هر بار وحشتناک درد دارم با قرصم حتی خوب نمیشه 

خیلی کلافه کنندست حداقل یه روز کامل هیچ کاری نمیتونم بکنم همش باید رو تخت باشم 😭

خوششبحال اونایی ک پریودیشون بدون درد و کم دردسره

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

درد شدید پریود عادی نیست، تا حالا دکتر رفتی ببینی میشه درمانش کرد؟

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از یه هفته قبلش درگیرم همه رو هم دوست دارم یه دور بشورم پهن کنم

وای اینو موافقم من ی موقعیت شغلی عالیو بخاطر اینکه پریود بودم پروندم 😂😂😂 چون اعصاب نداشتم دعوا راه انداختمم

درد شدید پریود عادی نیست، تا حالا دکتر رفتی ببینی میشه درمانش کرد؟

نه اما همیشه همین بوده 

دکتر نرفتم تاحالا

ولی واقا دردش کلافه کنندست هیچوقت عادی نمیشه برام

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

من درد خیلی شدیدی دارماما شیاف واقعا عالیه

شیاف نداشتم ژلوفن خوزدم

وای اینو موافقم من ی موقعیت شغلی عالیو بخاطر اینکه پریود بودم پروندم 😂😂😂 چون اعصاب نداشتم دعوا را ...

دقیقا مثه جن زده ها میشم

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
من از یه هفته قبلش درگیرم همه رو هم دوست دارم یه دور بشورم پهن کنم

اعصاب ک بهم میریزه جدا 

دردش خیلییی بده روز اول برا من بدون قرص که غیر قابل تحمله میمیرم قشنگ

منم اوایل درد زیادی نداشتم ولی متاسفانه چند ساله درد و خونریزیم خیلی زیاد شده کلافه ام میکنه

چرا دلیل خاصی داشت؟

اعصاب ک بهم میریزه جدا دردش خیلییی بده روز اول برا من بدون قرص که غیر قابل تحمله میمیرم قشنگ

مفنامیک بخور

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
دردش خیلی رو مخه😖

به شدت هر بار پریود میشم میگن بقیه ک مث من درد دارن این چجوری میرن سر کار به زندگیشون میرسن بچه داری میکنن خونه داری میکنن

خیلیییی سخته من یه روز کامل و همینجوری رو تخت باید باشم