2777
2789
عنوان

سر تولد یکی با شوهرم دعوامون شد

763 بازدید | 53 پست

من خسته شدم از تولدتشون همیشه یا تولدشونه یا عیده باید عیدی بدیم یا عید سیدا با کادو بگیریم  من سال انقدر برا خودم خرج نمیکنم که انقدر برا قوم اجوج مجوجش کادو میگیرم تولد خواهرزادش بود رفتیم کادو بخریم حالا حتما باید انچنانی هم بخره این به کنار تولد این کم بود تو این بی پولی اومده برا اون یکیم ی چیز برداشته سر همین باهاش بحث کردم گفتم حتما باید برقصه شاباشم بدیدم  شما هم اینطورید؟ برا کل خاندادنشون باید کادو بخرید؟ اینم بگم من کادویی که به مادرش دادم همونو نصفشو تولد من داد تازه من نمیخواستم تولد بگیرم خوشم نمیاد خودشون بدون اطلاع اومدن

قوم شوهر منم همینن،تولد ،روز زن ،روز مرد ،روز معلم ،روز مهندس ...

دیگه فقط جشن تکلیف نگرفته بودن که اونم گرفتن ولی من و شوهرم نرفتیم ...

من هرر کی برام خرج کنه براش خرج میکنم...

مثلا دو تا خواهر شوهرام با برادر شوهرم همیشه برام سنک تموم میزارن ،منم همینکارو میکنم...

ولی اون یکی خواهر شوهرم همیشه دست خالی میاد،۶ ساله عروسیشون هستم یه خلال دندونم ازش ندیدم ...

منم چیزی براش نمیخرم 

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قوم شوهر منم همینن،تولد ،روز زن ،روز مرد ،روز معلم ،روز مهندس ...دیگه فقط جشن تکلیف نگرفته بودن که ا ...

ولی اخه اونا جبران نمیکنن  من از کادو عروسیم ی قرون برا خودم خرج نکردم شوهرم برداشت به خواهر شوهرم کادو داد. بعد اون اومد نصف کادویی که من بعش دادمو بهم داد در صورتی که وضع مالیش خوبه 

دقیقا فقط اینا مونده ی جشن تکلیفم بگیرن یکم دیگه به مادر شوهرم رو نشون بدن میگه روز اول بچش دارع میره مدرسه ما کولش کنیم ببریم براش کادو هم بگیریم

حق داری.....من نه برای بچهامو خودم تولد میگیرم...نه تولد کسی میرم...از این مسخره بازیا متنفرم.....من فقط با بچهام....برای تولدشون کیکو کادو میگیرم هیچکسو نمیگم حتی مادرمو...خودمون فقط...کسی هم تولد بگه نمیرم.......دو که باز خوبی.....خواهر شوهر من مهر پارسال عقد کنون شوهر من فقط ۵ میایون شاباش کرد🙄🙄

الانم برای عروسیش کادو بمن میگه چی  بگیرم...میخام ماشینلباسشویی سامسونگ بگیرم...ماسین ظرفشویی بگیذم...یخچال دوقلو بگیرم......منم به تمسخر گفتم ی ماشین شاسی بلند بگیر....من خودم ماشین ظرفشویی نداذم

تولد بگن اره میدیم عیدم همین روز پدرومادر اینام اره.چه سمت خودم چه اونا

سمت خودم اصلا برا هیچکس تولدی نگرفتیم کادوی هم ندادیم ولی اینا دیگه مارو خسته کردم اونم مقصر مادر شوهرمه فقط بخاطر اینکه میخواد به بهونهدای جیب دخترشو پر کنه. تو گوش پسراش خونده بدن

من برای تولد جاریم و بچه هاش کادو میگیرم 

جاریم اهل جبرانه 

ولی پدر و مادرشوهر فقط روزشون... 

چون اونا کادوی تولد نمیدن به ما

سال اول عقدمون کادوهای خیلی خوبی براشون خریدم ولی اونا حتی یه تبریک نگفتن تاحالا بهم... 

واسه همین منم یه بار در سال کادو میگیرم و میبرم میدم نزدیک  روز پدر و مادر میرم 

نه تبریک میگم نه زنگ میزنم چون اونا رسم ندارن از چیزا

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
شوهرت اسرار نمیکنه بخری اگه شوهر من باشه به زور میخره

نه خودش متنفره از این مراسمات و...

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
حق داری.....من نه برای بچهامو خودم تولد میگیرم...نه تولد کسی میرم...از این مسخره بازیا متنفرم.....من ...

شوهرت میگه براش کادو بگیرم

تولدا دعوت میکنن شوهرت نمیگه بریم؟ 

من مگه میتونم نرم شوهرم ادم میخوره حتما باید بره اخه خواهررررررر زادسسس

حق داری.....من نه برای بچهامو خودم تولد میگیرم...نه تولد کسی میرم...از این مسخره بازیا متنفرم.....من ...

بهترین مارو میکنی تولد دیگه چه مسخره بازیه اخه  اینا فقط بخاطر پول تولد میگیرن منم واسه اینکه حرصشونو در بیارم اینبار رفتم وستیل خریدم میدونستم پولم بدیم شوهرم کم نمیده  حالا واس این یکی گرفته هیچی برا کوچیکه هم برداشته 😐

شوهرت میگه براش کادو بگیرمتولدا دعوت میکنن شوهرت نمیگه بریم؟ من مگه میتونم نرم شوهرم ادم میخوره حتما ...

آره میخاد برای عروسی خواهرش همچین کادوهایی بگیره......

من الان عقد کنون خواهر شوهرم نرفتم....چون باهم قطع رابطه ایم....شوهرم گفت مامانم گفته زنو بچتم بیان......من گفتم نخیر خودش باید زنگ میزد به خودم میگفت...من نرفتم ولی شوهرم رفت

من برای تولد جاریم و بچه هاش کادو میگیرم جاریم اهل جبرانه ولی پدر و مادرشوهر فقط روزشون... چون اونا ...

من میکم اینچیزا دیگه چه مسخره بازیه زمونه به این سختی یکن درک ندارن بنظرم تولد فقط باید خانوادگی باشه منظورم در حد مثلا ی زن و شوهر تنها اگه بچه دارن سه تایی

مادر شوهر من تولد من به من کمتر داد تولد دخترش بیشتر ی دیوست تومن بیشنر گداش میکرد اخه

من برای تولد جاریم و بچه هاش کادو میگیرم جاریم اهل جبرانه ولی پدر و مادرشوهر فقط روزشون... چون اونا ...

من روز پدر و مادر باید بگیرم عید سیدا باید بگیرم تولدم من نخوام خواهر شوهرم ی کیک کول میگیره میاره بعدش زنگ میزنه به زور شوهرمو میکشونه که جرا به ننه باباش کادو بده