2777
2789

کامران عالیه

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ سالی باهاش کنکور دادین؟روش های تستی میگه یا تشریحی ؟

ببین اول درسو خیلی خوب میگه ک یاد بگیری بعد روشی ک بهتره رو میگه من امسال کنکور دادم

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد
کامران 👌🏻 یحیوی هم خوبه قضاتی خییییلیییی فرمول زیاد میگه برا هرسوال ده تا چرت و پرت میگه بعد نمی ...

مرسی عزیزم

اره خودم برای همین ب قضاتی شک دارم

شما چ سالی کنکور دادین؟کامران تشریحی میگه یا اونم روش تستی میگه؟

خدایا شکرت❤️

ببین اول درسو خیلی خوب میگه ک یاد بگیری بعد روشی ک بهتره رو میگه من امسال کنکور دادم

کلاسش رو رفتی؟کجاس کلاسش؟

من امسال میرم یازدهم کانال تلگرامش رو با وویس هاش گوش میدم اوکیه 

خیلی عالیه

کلاسش رو رفتی؟کجاس کلاسش؟ من امسال میرم یازدهم کانال تلگرامش رو با وویس هاش گوش میدم اوکیه  خ ...

من تو تلگرام بودم کلاسش نرفتم

مرسی عزیزم اره خودم برای همین ب قضاتی شک دارم شما چ سالی کنکور دادین؟کامران تشریحی میگه یا اونم رو ...

😂من تازه میرم یازدهم امسال عزیزم

ولی خب چون درس رو خیلی دوست دارم از الان یه چیزایی برا کنکور خوندم و تست زدم 

و کامران رو خییییلی قبول دارم و فقط کانال تلگرامش رو دارم

عه چه خووووب چند درصد زدین؟

من زیاد درس  خون نبودم اما ۶۰ و خوردی زدم ک بدا کنکور امسال خیلی خوب بود

من یحیوی رو خیلی قبول داشتم ، یعنی مفهومش رو خیلی خوب میرسونه .

ولی به نظرم تست کم حل میکنه بیشتر میزاره برعهده دانش اموز شایدم اینطور نباشه و برای تست هاش کلاس انلاین دیگه ایی میزاره که من خبر ندارم

Lifemusician،ابجی هروقت اومدی بهم پیام بده خیلی دلم برات تنگ شده 😊فکر نمیکردم انقد یهویی منو بزاری و بری ، ان شالله هرجا هستی سالم و شاد باشی 🥰
کلاسش رو رفتی؟کجاس کلاسش؟ من امسال میرم یازدهم کانال تلگرامش رو با وویس هاش گوش میدم اوکیه  خ ...

میشه لینک کانالش بدین

ببین بهت پیشنهاد میکنم همین امسال بیا کلاس های جامع اسم بنویس

به خصوص کلاس اریان حیدری برای ریاضی 

زبان جابری

ادبیات یکتا 

من این ۳تارو از کلاسینو میرم و خیلیییی راضیم

از الان کلاس کنکورت رو ببند و سال دیگه فقطططط تست بزن

درواقع ی سال از همه جلو میوفتی

خدایا شکرت❤️