2777
2789
عنوان

پنج ماهه عقدیم همسرم سرد شده

263 بازدید | 14 پست

قبلا بیشتر تلفنی و چتی باهم حرف میزدیم

الان نهایتا ۵ دقیقه

۵ماهه عقدیم سنتی بودیم

فقط حضوری باشیم خوبه اونم همش بغل و بوس و...

نمیدونم چش شده قبلا بیشتر بهم محبت میکرد بیشتر قربون صدقم میرفت الان اینکارو نمیکنه نمیدونم چش شده🥲💔

چیکار باید انجام بدم؟ نکنه براش عادی شدم؟

تا ۴_۵ روز پیش اوکی بود

روزی که رفتیم خرید بعدش رابطه(بدون دخول) داشتیم مثل همیشه. بعد تموم شدنش گف پاشو بپوش بریم. من ناراحت شدم حس بدی بهم دست داد بهش گفتم دوسم داری؟ گفت خیلی خیلی. بهش گفتم حس بدی بهم دست داده و گریم گرفت. گریمو دید یه جوری شد. پرسیدم ناراحت شدی؟ خونسرد گفت آره وقتی گریه میکنی انگار من کار بدی در حقت کردم

قبلااوکی بود بعد از اون روز یه طوری شده نمیدونم چشه

چیکار کنم؟ دعوا درست کنم هیجان رابطه برگرده؟ یا بهش بگم چیزی شده؟

❌با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود❌

رابطه برقرار نکن تو عقد خواهشاً 

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعوا چی !!!

برا چی دعوا راه بندازی اوضاع رو بهم بزنی

ببین یه چی دارم بهت میگم

گوشزد میکنم 

از تجربیات خودم

اصلا سراغ دعوا و... نرو

حوصله مرد رو سر نبر شر درست نکن

یهو میزنه به سرش میزنه زیر میز

فقط و فقط صحبت با ناز و عشوه و....

🔴 الانم دوره حساسی هستی

خودت حساسیتت بیشتر شده

فک میکنی هیجان اون کمتره

یا دوستت نداره

نه چنین فکرایی نکن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

فهمیدم خودم انجام نمیدم دیگهالانو بگو چیکار کنم؟

کار خاصی نکن بنظرم 

ی مدت کمتر پیگیر حرفهای عاشقانه شو اگه بهتر شد که هیچی

اگه نه بدتر شد باهاش حرف بزن 

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

خودتو بزن به بی خیالی، اشتباه کردی بهش گفتی چرا سرد برخورد میکنی،شما زنو شوهرین دوست پسر دوست دختر نیستین که در هرصورت اسمش تو شناسنامه ات هست،و اینکه با انرژی سرحال خودت نشون بده بگو بخند اصلا رو این موضوع رژه نرو تاکید میکنم بی تفاوت باش،انگاری هیچ اتفاقی نیوفتاده چیزی که در درونت میگذره رو بُروز،خودت با چیزا دیگه سرگرم کن وقتی کنارش نیستی که فکر خیال نیاد سراغت،وقتی هم کنارشی پرجنبو جوش باش غذای خوشمزه درست کن لقمه بزار تو دهنش نازش کن خلاصه هر سیاست زنانه داری نشون بده نوازش قربون صدقش برو(حتی اگر اون اینکارو نمیکنه)انجام بده آینده نتیجش میبینی