2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما کامرانو دیدی خوب بود؟

عالی بود

فقط باید پا به پاش پیش بیای و جزوش رو قورت بدی

من کم خوندم و کنکورمم خوب ندادم ولی تدریسش هیچ ایرادی نداشت

فقط اینکه هزینه کلاساشم یه مقدار نسبت به بقیه جاها بالاتره ولی اصلا فیلم کلاساش مثل بقیه موسسات تو کانالا پخش نمیشه

خدایا شکرت❤️

عالی بود فقط باید پا به پاش پیش بیای و جزوش رو قورت بدی من کم خوندم و کنکورمم خوب ندادم ولی تدریسش ...

سلام عزیزم میگم گفتی راضی بود از استاد فیزیک فقط اینکه تو تکالیف اینا انجام نمیدادی یعنی کم تست میزدی یاچی؟

سلام دوستان منم امسال با کلی تحقیق کلاسشونو ثبت نام کردم اما متاسفانه بخاطر اتفاقاتی که افتاد نمیتونم برای کنکور بخونم ،قیمت اصلی کلاسشون ۶ هست و من میخاستم کنسل کنم که نشد و ۴ و ۵۰۰ میتونم واگزار کنم ب کسی ک واقعا نیاز داره ب این کلاس و میخاد ثبت نام کنه....البته ب صورت قسطی بوده و باید با ادمینشون هماهنگ کنیم که مابقی هزینه رو ب حساب خود استاد کامران واریز کنید...اگه خاستین بهم پیام بدین