2777
2789
عنوان

اختلاف سنی زیاد

71 بازدید | 3 پست

متولد ۸۱ ام و عاشق مرد متولد ۶۱ شدم و این ماه باهاش ازدواج کردم و الان سر خونه خودمون هستیم و نمیدونم چرا اینقدر بهش وابسته شدم و مرد خوبیه و برام کم نمیذاره و باعث شد زندگیم بهتر بشه. ولی خب کلی حرف چرت از دوستام شنیدم و اکثر دوستامی که بهم حرف زدن رو بلاک کردم و الان دوتا دوست دارم که اونم بهم کاری ندارن و تبریک گفتن‌. و جالبه شوهرم از مادرم ۱۰ سال کوچیکتره و مادرم مخالفت نکرده بخاطر اینکه من خیلی مادرم رو اذیت کردم و ایشون حاضر شده من رو به این مرد بده. خلاصه بگم هیچوقت در مورد زوج اختلاف سنی بالا قضاوت نکنین حتما یه دلیلی داشتن. ولی خب هم توی دوستی باهاش راضی بودم که سر ایشون دوست پسرم رو ول کردم و الان هم از ایشون بسیار خرسندم. خودتون هم جای من باشید دوستات رو سر این بلاک میکنین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خیلی بهم برخورد نه توهینی کردم نه بی ادبی کردم اما برعکسش دیدم

قرار نیست همه دور و وری هامون خوب باشن 

همین ک ذاتشون نشون دادن کافیه

کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱