2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه یه کمک میکنید

33 بازدید | 3 پست

پسر کوچیکم یه سالشه . ده دوازده روز پیش تب کرد و سرفه و ابریزش خلاصه دکتر بردم خوب شد. تازه یکی دو روزه یه کمی سرفه هاش داشت تموم میشد که امروز صبح دوباره میبینم تب خفیف داره . از صبح بین ۳۶ و نیم تا ۳۷.۷ در نوسانه بدون هیچ دارویی هی کمتر میشه و بیشتر میشه اما از ۳۷.۷ بالاتر نرفته تا الان. ممکنه باز مریض شده باشه یا مال دندونش میتونه باشه؟ چه کنم باز ببرم دکتر یا صبر کنم؟ میترسم شب و نصفه شب شدید بشه تبش خدایی نکرده .تب بیخودی میشه مگه؟

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

هیچکس نیست یعنی؟

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

دوباره مریض شده. اگه جای دندوناش بالا اومده از دندونشه. استامینون بده برای تبش. همونقدری که دکتر گفته. اگه تبش بالاتر رفت و پایین نیومد ببر دکتر

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوباره مریض شده. اگه جای دندوناش بالا اومده از دندونشه. استامینون بده برای تبش. همونقدری که دکتر گفت ...

ممنون عزیزم . دکترش زنگ زدم تا ۷ و نیم هست . حالا کفتم صبر کنم ببینم چطور میشه شب ببرمش اگه خدایی نکرده رفت بالا . فعلا که ۳۷.۵ هست . منشی گفت زیر ۳۸ تب نیست 

دوباره مریض شده. اگه جای دندوناش بالا اومده از دندونشه. استامینون بده برای تبش. همونقدری که دکتر گفت ...

ممنون عزیزم . دکترش زنگ زدم تا ۷ و نیم هست . حالا کفتم صبر کنم ببینم چطور میشه شب ببرمش اگه خدایی نکرده رفت بالا . فعلا که ۳۷.۵ هست . منشی گفت زیر ۳۸ تب نیست