2777
2789
عنوان

خواستگاری بیوه مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5556 بازدید | 237 پست
خیلی از خدا خواستم ینی فقط از خدا خواستم ولی هردفه دلمو شکسته😔

الهی بگردم. عزیزم. به خدا درکت میکنم.

خودم همین شبها رو داشتم. فقط توکل کن.

یعنی ببین خدا زندگی به من داد که تموم اون دلشکستن ها کمرنگ شد.

آخه مگه الکیه. دل یک دختر رو بشکونن و اتفاقی نیفته. تو فقط خودت باش. ادامه تحصیل بده مثلا فوق لیسانس و دکتری بخون.

کلاس زبان برو. ورزش کن. ساز یاد بگیر. کلاس آشپزی و هنری. هرچی دوست داشتی. نذار اون دل شکستن ها که گفتی تو رو خورد کنند.

من تو قنوت نمازم یک بار اینو گفتم :

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّهَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا (سوره فرقان / آیه 74) 

اصلا فارسی دعا کن. خدا خودش درست میکنه.

منم براتون دعا میکنم عزیزم    

آبجی همه چیزو امتحان کردم نشد که بشه حتی الان تو چله زیارت عاشورا آیت الله حق شناسم ولی...😢

الهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم 🥰استغفرالله ربی و اتوب الیه 😍شکرالله 🥰سبحان الله والحمدلله ولااله الاالله والله اکبر💖❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم  منم ۲۸ سالمه  همه دخترای دور و برم ازدواج کردن  اینجا دخترا نهایتا تا ۲۶ مج ...

قربونت عزیزم❤

ممکنه از این کاربری دوتا ابجی استفاده کنن با ما سرد نباش سرما میخوری😏پر رو قرنیه مشکی🎵قلدر چارشونه کشتی!... 🎵💃 
یاد ۲۸ سالگی خودم افتادم. یکی از نیروهای خدمه اومد بهم گفت نه دیگه شما ازدواج نمیکنی. فکر نمیکنم دیگ ...

بهترینا برات آرزومندم❤

ممکنه از این کاربری دوتا ابجی استفاده کنن با ما سرد نباش سرما میخوری😏پر رو قرنیه مشکی🎵قلدر چارشونه کشتی!... 🎵💃 
اتفاقا باید جواب آدم بیشعور رو بدی  چون دوباره بیشعوریشو تکرار میکنه  باید میگفتی توام د ...

نمیدونی چه آدمی هس

خودشو بهترین حساب میکنه ولی هزارتا گند کاری کرد

ترکم عزیزم طرفای اردبیل چطور؟ 

اخه گفتی شلو کور

فک کردم فقط لر ها میگن شل

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا
اصلا استرس نگیرید عزیزم. ۳۲ سالگی با همسرم آشنا شدم. انقدر آدم میاد تو زندگی تون و میره. منم مثل اس ...

خیلی ممنون عزیزم ان شاءالله که خوشبخت و عاقبت به خیر باشید . منم براتون یک آیت الکرسی می خونم ♥️

تو خانواده من هم خیلی توهینه و به نظر من چند نفر که برخورد شدیدی بکنن با این آدمای پررو یکم خودشون ر ...

اگه یه پسر مجرد بره خواستگاری زنی که مطلقه س و بچه داره چی؟

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 🙃