بچه ها من 26 سالمه ظاهره خوبیم دارم الان یه زنی اومد برای خواستگاری پسرش زن طلاق داده بود یه دختره کلاس پنجمی ام داشت رید به اعصابم حالم خرابه😢😭😭 نمیدونم کدوم آشغالی از رو دشمنی معرفی کرده بود
چه طرز رفتاره حالا مگه چیشده ادم نیست؟! خودتم طلاق گرفته بودی با بچه یه پسر چندشش میشد که بیا ...
این چون با معرف و کااااملا سنتی بوده این حس بد رو گرفته و منم کاملا بهش حق میدم عزیز، مثلا مادر پسره گفته من باید حتنا به پسرم دختر آفتاب مهتاب ندیده بدم!
ولی اگه آشنایی با عشق و عاشقیو این چیزا بود قصه جور دیگه ایی میبود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چند وقت پیش یه کاربری تاپیک زده بود که داداشم داره خودشو بدبخت میکنه دارم میمیرم و وای بدبخت ...
دقیقاااااااا🤣اتفاقا تو همون تاپیک هم گفتم وقتی برعکسش باشه همه میگن وای نه دختره حیف میشه ولی تو اون مدل تاپیکا یهویی همه میگن مگه چه اشکالی داره تو زندگی برادرتون دخالت نکنید،منطق نی نی سایتی ها خیلی عجیبه😂
تعجبی نداره همین بره خواستگاری یه دختر زیر بیست خانواده ش با کله شوهرش میدن .اینام با خودشون توهم و خیالات برشون داشته
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
لطفا بعضیا فاز انسانیت برندارین فقط بلدین شعار بدین اگه تو واقعیت ی همچین اتفاقی براخودتون میفتاد حال استارترو داشتین
اسی درکت میکنم منم برام پیش اومده، اصلا راهشون ندادیم چون دخترساده و بی ریایی ام اطرافیان فک میکنن هرکی اومد بهش جواب مثبت میدم براهمین دوبارپیش اومده ادم نامناسب معرفی کردن
خب که چی حالا چه ربطی داره من حرفم اینه چرا ادم بچه دار میره خواستاری مث جزام گرفته ها باهاش ...
ادم نکشته ولی دختر مجرد مگه مرض داره که بخواد از اول زندگیشو با وجود یه مزاحم شروع کنه .
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
همینجور دخترا و خانواده هاشون رو مردا رو انقدرزیاد کردن .