2777
2789
عنوان

خواستگاری بیوه مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5556 بازدید | 237 پست

عزیزم قدیمیا میگفتن هر کی میتونه در خونه دختر مجرد رو بزنه و شانسش رو برای ازدواج امتحان کنه این بنده خداها هم گناه نکردن درخواست کردن شما هم رد کردی دیگه دلخوری و اعصاب خوردی واسه چی؟ جدا ازون گیریم که کار بدی هم کرده باشن مثلا از کنار یه دیوونه رد میشی یه سنگ میزنه بنظرت کسر شأن شما میشه؟ معلومه که نه 

اینو هم در نظر بگیر این بنده خدا طلاق گرفته قتل که نکرده اتفاقا قوی بوده تونسته خودشو بچشو از منجلاب بکشه بیرون 

منم خاستگار مطلقه داشتم اصلنم بدم نیومد تا اینکه شنیدم مواد مصرف کرده جایی بعد ردش کردم 

دلیل نمیشه هرچیز عرفی درست باشه فرهنگا غلط باید عوض شن اگه کسی ام خواستگار نداره ربطی به خواستگ ...

دوست من تنها موردی نیس ک دیدم

خیلی خانمایی ک بچه دارن دیگع نتونستن ازدواج کنن

بخاطر زیاده خواهی مردایی ک شرایط عین خودشونو دارن

دختر مجرد ۲۶ ساله با کلی آرزو بره بچه ی گنده ی مرده رو بزرگ کنه؟ 

واقعا توهینه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این زن داداشارو از کجا پیدا میکنید؟! یعنی تو هیچی بهش نگفتی؟

نگفتم نخواستم بهش برخوره

ممکنه از این کاربری دوتا ابجی استفاده کنن با ما سرد نباش سرما میخوری😏پر رو قرنیه مشکی🎵قلدر چارشونه کشتی!... 🎵💃 
حق ازدواج دارن جزام هم ندارن ولی توقعشون زیاد اکثرا اطرافم دیدن زن مرد یا طلاق داده رفته دختر گرفته

طلاق داده یا توقعش بالاس نمیدونم حالا ادما به هردلیلی طلاق میگیرن به دلایلیم ازداج میکنن نمیشه گفت حتما توقع بالا داره من دیدم خانم مطلقه با مجرد ازدواج کرده اصا ربطی نداره کسی که طلاق گرفته و بچه داره نباید بهش دید بد داشت

میگف بهتر از این چه بهتر پولدارم هس چند بار حرف پروند اینکه تو این سن دیگه کسی نمیاد بگیرتش حتی از ...

عزیزم 

منم ۲۸ سالمه 

همه دخترای دور و برم ازدواج کردن 

اینجا دخترا نهایتا تا ۲۶ مجرد می مونن 

هر از گاهی کسی منو می بینه یه حرفی میزنه که خیلی ناراحت میشم 

مثلا زن داداشم 

یا زن فامیل 

ولی من اهمیت نمیدم .  دنبال کار خوبم  و درس هم میخونم 

اگه ازدواج خوب پیش اومد که متاهل میشم اگه نه  مجرد می مونم 

چیزی که خیلی برام مهمه آرامش روح و روانمه که مجردی هم میشه به دستش آورد فقط کافیه از لحاظ مالی کاملا مستقل بشم

گربه های کوچولو  همیشه عاشقتونم🐈
من اصا نمیفهمم هم رده یعنی چی اصا کی رده ادمارو مشخص میکنه که کسی که طلاق گرفته حتماا بایذ با طلاق گ ...

عزیزم چرا نمیخوای قبول کنی

مردی که ازدواج کرده و بچه داره، وقتی زنشو طلاق داده، باید با ییکی مثل خودش ازدواج کنه، نه بگرده دنبال ترگل ورگل که تاحالا ازدواج نکرده 

ببخشید ولی مگه قراره یک مرد، چند نفر رو افتتاح کنه

دوست من تنها موردی نیس ک دیدم خیلی خانمایی ک بچه دارن دیگع نتونستن ازدواج کنن بخاطر زیاده خواهی مر ...

بچه بزرگ کردن توهین نیست همه مادرا بچه بزرگ میکنن همین سن این خانم چندتا بچه داره 

اصا اره به خاطر ایناست که خانما مطلقه خواستگار ندارن 

ایا شان یه خانم انقدر پایین به اجبار خواستگار نرفتن برا بقیه با ایشون ازدواج کنن؟؟؟

خب چی شده حالا؟ اومد حرفشو زد و رفتن؛ تفنگ نذاشتن بالا سرت که بیا و بله بگو؛ دوختن زمین به آسمون ...

آخه شما تو شرایط زندگیه من نیستی ک 

من یه مورد خوب همیشه از خدا خواستم ولی خدا همش زده تو ذوقم

نگفتم نخواستم بهش برخوره

یاد ۲۸ سالگی خودم افتادم. یکی از نیروهای خدمه اومد بهم گفت نه دیگه شما ازدواج نمیکنی. فکر نمیکنم دیگه ازدواج کنی و از این حرفا.

من فقط لبخند زدم نمیدونستم چی بگم ولی ، همکار بغل دستیم که دهسال ازم بزرگتره رفت به رییس گفت که اینو جمعش کنید وگرنه حالیش میکنمااااا. 

زنیکه عوضی بود. آدم هر چقدر هم بیخیال باشه و لبخند بزنه. باز تو دلش ناراحت میشه.

کثافت اصلا نمیدونم الان کجاست. من که ازدواج کردم خوشبختم شدم ولی اون سطحش پایینی بود.

خب اعتماد ب نفس مرده رو میرسونه  این همه خانم مطلقه بدون بچه یا حتی با بچه  دوست خودم با ...

من به شدت بدم میاد از مردایی که اعتماد به نفسشون الکی بالاست

ولی واکنش استارتر به نظرم زیادرویه، حال خرابی و گریه و زاری نداره که

عزت نفسش پایینه، وگرنه میخندید میگفت عجب آدمای پررویی پیدا میشن، یا فوقش یکم عصبانی میشد

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

عزیزم چرا نمیخوای قبول کنی مردی که ازدواج کرده و بچه داره، وقتی زنشو طلاق داده، باید با ییکی مثل خو ...

بابااا افتتاح چیه ادما مغازه نیستن وسیله نیستن 

اصا چرا من باید قبول کنم شاید شمایی که باید یکم بیندیشی وحرف من قبول کنی