2777
2789
عنوان

خواستگاری بیوه مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5556 بازدید | 237 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با بچشون خوبی قراره پیشتون باشه؟

من چون خودم بچگی مادرم رو از دست دادم و خیلی هم سختی کشیدم و با کمبود و حسرت بزرگ شدم همه سعیمو میکنم تا اون بچه ی بی گناه اون حسرتو نداشته باشه 

فقط یکم بی تربیته امیدوارم درست بشه 

شما چطور

Flight Attendant✈️👩🏻‍✈️سوالی راجع به مهمانداری هواپیما داشتید درخدمتم🙏🏻  
من چون خودم بچگی مادرم رو از دست دادم و خیلی هم سختی کشیدم و با کمبود و حسرت بزرگ شدم همه سعیمو میکن ...

اخی منم مامانمو از دست دادم.اینم من درستش کردم تو دوران دوستی .فقط یچیزایی اذیتم میکنه

اخی منم مامانمو از دست دادم.اینم من درستش کردم تو دوران دوستی .فقط یچیزایی اذیتم میکنه

الهییی🥺😔

چند ساله ازدواج کردید؟

Flight Attendant✈️👩🏻‍✈️سوالی راجع به مهمانداری هواپیما داشتید درخدمتم🙏🏻  
ببخشید چند سالگی ازدواج کردید؟ منم نزدیک ۲۸ هستم و استرس گرفتم 

دوست من توسن سی وچهارسالگی باپسر بیست وهشت ساله ازدواج کردتحصیلکرده خانواده دار 

تازه پسشم میزد پسردنبالش بود....کلی مشاوره ازدواج و....

امادرکل خواستگارزیادداشت

خودتونو دستم کم نگیرید اماخوب خیلی هم طاقچه بالانذارین....هیچکس کامل کامل نیست

منم بیشت وهشت سالگی ازدواج کردم😂

کاش بیشتر ازمجردیم استفاده میکردم😉

انشاالله خوشبخت بشین

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

دوست من توسن سی وچهارسالگی باپسر بیست وهشت ساله ازدواج کردتحصیلکرده خانواده دار  تازه پسشم میز ...

ممنون عزیزم ان شاءالله خوشبخت باشید ♥️

من که بیشتر مجردیم تو استرس مجرد موندن و ازدواج گذشت ... اصلا نمیشد کاملا راحت بود 

😕😕😕😕 منم تقریبأ شرایط شمارو داشتم ولی خب من ازدواج کردم  البته رابطه ی ما مثلا با عش ...

سلام عزیزم اگه میشه خاهشا جواب بده زندگیت چطوره  با مردی ک طلاق گرفته ازدواج کردی پشیمونی ؟؟من تو شرایط توام خیلی دوست داریم همو ولی دودلم 

کاربر قدیمی نیستم ولی جدیدم نیستم  شمارم ک گم شد نتونستم بازیابی کنم  اکانتمو 🥲کاربر ۹۶