2777
2789
عنوان

خواستگاری بیوه مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5556 بازدید | 237 پست
از نظر شما اینه از نظر اسی این نیست و این زندگیه استارتره نه شما .شما در مورد زندگی شخصی خودت و اطرا ...

چی میگیییی باو من برا اسی هیییچ دست و دلبازی خرج نکردم هرکی مختار زندگی خودشه سایت عمومی فقط نظرمو گفتم بدون هیچ تحمیل و توهینی اوکی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبجی همه چیزو امتحان کردم نشد که بشه حتی الان تو چله زیارت عاشورا آیت الله حق شناسم ولی...😢

تحصیلاتت چیه؟

شاغل هستی؟

چقدر تو اجتماعی؟

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا

چه قدر نازه 😍😍😍یه لحظه حالم خوب شد این عکسو دیدم 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
دقیقا چن روز پیش یکی تاپیک زده داداشم میخواد با یه خانوم مطلقه که سنش از داداشم بیشتر و دختره ۱۰ سال ...

خانمه مطلقه بوده اما بچه نداشته...

واینکه شاید اونایی که تواون تایپیک بودن الان اینجا نباشن گلم😏

عزیزم شلو کور که نبوده آدم بوده حالا شرایطش فرق میکرده خب واسه هردختر دم بختی هزار جور خواستگار میاد ...

کجایی هستین؟

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا
عشقم دنبال چله گرفتنو این چیزا نباش که جز بدبختی چیز دیگه ای عایدت نمیشه

چرا باچله گرفتن بدبختی عایدش میشه؟

خانمه مطلقه بوده اما بچه نداشته... واینکه شاید اونایی که تواون تایپیک بودن الان اینجا نباشن گلم😏

چرا اونی که من میگم دختر ۱۰ساله داشت دختره هم اصلا با داداش اسی خوب نبود

خ بیخود کرده با ی بچه ی ده دوازده ساله اومده خواستگاری ی دختر جون😐خالا غیر سنتی بود ی چیزی کلا معلومه ته بیشعورین

اخه ادمی ک بچه ی بررگ داره همین جوری سرشو می ندازه می ره خواستگاری هر کی شد؟؟؟ یکی نیست بگه اخه... اون بچه گناه نداره خودتون ب جهنم

ببخشید چند سالگی ازدواج کردید؟ منم نزدیک ۲۸ هستم و استرس گرفتم 

اصلا استرس نگیرید عزیزم. ۳۲ سالگی با همسرم آشنا شدم.

انقدر آدم میاد تو زندگی تون و میره. منم مثل استارتر جان خواستگار طلاق گرفته داشتم. یک خواستگارم۲۰ سال ازم بزرگتر بود.
یکی دو سال کوچیکتر.
خیلی آدم میاد تو زندگی تون و میره. من هر بار با یک مشاور خانواده خوب صحبت کردم. راهنماییم کرد. 

باور کن هر روز خداروشکر میکنم که با اون خواستگارهای قبلیم ازدواج نکردم. همسرم کاملا نیمه منه. خود خود منه. یعنی ۹۹ درصد تفاهم هستیم. اصلا خودم گاهی وقتها تعجب میکنم. فقط خدا. از خدا یک همسر خوب بخواه. باور کن بهت میده. منم الان براتون یک آيت الکرسی میخونم.  

اصلا استرس نگیرید عزیزم. ۳۲ سالگی با همسرم آشنا شدم. انقدر آدم میاد تو زندگی تون و میره. منم مثل اس ...

خیلی از خدا خواستم ینی فقط از خدا خواستم ولی هردفه دلمو شکسته😔