2777
2789

سلام خانومای گل شبتون بخیر ببخشید میخوام ثبت نام کنم از راه دور میخواستم ببینم باید اول موزش پرورش برم یا خود مدرسه 

و اینکه اموزش از راه دور یعنی تو خونه بخونم برم امتحان بدم 

انلاینم کلاس دارن یاد میدن ؟

و انتخاب رشته کیه یعنی کی انتخاب رشته میکنن بلخشید زیاد شد تورو خدا هر چی میدونید بگید ممنونم

تا سال چندم درس خوندین؟

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا هشتم میخوام برم نهم

باید پرونده تون از مدرسه ای که آخرین سال اونجا بودین بگیرین و برین مدرسه بزرگسالان ثبت نام کنید؛ اگه دانش آموز نهم داشته باشن باهم براتون کلاس تشکیل میدن وگرنه خودتون تنها باید کتاب هارو بخونید و برید امتحان بدید، هر نیم سال ۱۷ واحد و ۸ واحد هم تابستون میتونید بردارید و کتاباتون رو امتحان بدید و همینجوری ادامه بدید....

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی
باید پرونده تون از مدرسه ای که آخرین سال اونجا بودین بگیرین و برین مدرسه بزرگسالان ثبت نام کنید؛ اگه ...

اها دارم پرونده ام رو برا رشته چیکار کنم کی انتخاب میکنن رشته رو و میدونید چقدر هزینشه

اها دارم پرونده ام رو برا رشته چیکار کنم کی انتخاب میکنن رشته رو و میدونید چقدر هزینشه

وقتی همه واحد های نهم رو پاس کنید بر اساس نمره هاتون بهتون برگه انتخاب رشته میدن و میتونین انتخاب کنین، راجب هزینه اش مطمئن نیستم اما فکر کنم حدود ۵۰ واسه ثبت نام بخواد واسه شرکت کردن تو هر امتحانی هم اگه کلاس نداشته باشه حدود ۴۰،۳۰ بیشتر نمیشه.

رشته رو کی انتخاب میکنن میشه راهنمایی کنی عزیزم

هر وقت تمام کتاب های نهم رو امتحان بدین و قبول بشین بر اساس نمره ها بهت برگه انتخاب رشته میدن و تو هم بر اساس اولیت هات انتخاب میکنی.

وقتی همه واحد های نهم رو پاس کنید بر اساس نمره هاتون بهتون برگه انتخاب رشته میدن و میتونین انتخاب کن ...

اها اخر سر انتخاب رشته هست من فک میکردم اولش باید انتخاب کنم مرسی بزرگوار ممنون لطف کردی 🙏🙏❤