2777
2789
عنوان

آقایون لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 130 پست
اتفاقا ساختار خلقت زنا هم طوریه که میتونن همزمان چند نفرو دوست داشته باشن ولی چیزی به اسم شرافت مانع ...

خیلی از مردا بااین حس مقابله میکنن ومیشن مرد متعهد وخیلیا هم مقابله نمیکنن ومیشن خیانتکار

اما تو وجود همه مردا هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خلقت مردارو میشناسم کاملا متوجه حرفتون میشم و جبهه نمیگیرم در برابرش اما زنهاهم توی خلقتشون یه چی ... : /discussion/topic/7222324/%d8%a7%d9%93%d9%82%d8%a7%db%8c%d9%88%d9%86-%d9%84%d8%b7%d9%81%d8%a7-%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d9%86?postId=207076915

خیلی منطقی و زیبا دفاع کردید خدا وکیلی خیلی خیلی عالی بود تا حالا از این جهت به موضوع نگاه نکرده بودم تشکر

خیلی از مردا بااین حس مقابله میکنن ومیشن مرد متعهد وخیلیا هم مقابله نمیکنن ومیشن خیانتکار اما تو وج ...

همزمان ب یک اندازه دوست داشته باشن ؟

مگه میشه؟

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
سلام چطوری گل💖 خاستم از خوبیای نادیا جون بگم خابم میومد یکم😁

😂😂🤭🤭💖💖💖💖خوبی از خودته عزیزم⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

در این دنیا به هیچ کس نمیشه اعتماد کرد ...چه برسه به فضای مجازی ... 

اگر ب عنوان خیانت بخوایم بهش نگاه کنیم باید بگم مربوط میشه ب ذات ادم ها و ذات ادم ها هم تغییری نمیکنه ، ب قول سعدی ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بد است 

ربطی ب زن و مردش هم نداره ، من یه دوستی داشتم ک همزمان ۶ نفر رو هندل میکرد😑

در ضمن لفظ دوست داشتن هم غلطه و بهتره بگیم هوس ....

چون هر ادمی یک جایگاهیی توی قلب ما داره ، ما مادرمون رو دوست داریم و هیچکس نمیتونه اون جایگاه رو برامون داشته باشه ، همینطور همین مسئله برای همسرمون پابرجاست و کسی نباید جایگاه اونو توی قلبمون داشته باشه و اگر غیر این باشه یعنی دیگ دوست داشتن نیست و هوسه 🚶‍♀️🖐🏻