2777
2789
عنوان

آقایون لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 130 پست
ببینید اینی که شما میگی دقیقا درسته وحرف دل خیلی از زنا ومردا هست قبول دارم کامل من پسرم اما یچی ...

من خلقت مردارو میشناسم کاملا متوجه حرفتون میشم و جبهه نمیگیرم در برابرش اما زنهاهم توی خلقتشون یه چیزایی دارن که خلاف میل مرداست چون مذهبی هستین مثال مذهبی میزنم مثلا ما زنها دوست داریم زیبایی هامونو نشون بدیم ما خوشحال میشیم که یه نفر ازمون تعریف کنه این فقط به خاطر خلقت ماست که زیبایی رو دوست داریم اما کسی که تصمیم میگیره چادر بپوشه و زیبایی هاشو پنهون کنه تا فقط برای شوهرش باشه داره با این نیازش میجنگه که شوهرش ارامش داشته باشه....حالا اون مرد با این نیازش نجنگه که خانمش ارامش داشته باشه؟

این کاربری دست دو نفر هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببینید اینی که شما میگی دقیقا درسته وحرف دل خیلی از زنا ومردا هست قبول دارم کامل من پسرم اما یچی ...

اتفاقا ساختار خلقت زنا هم طوریه که میتونن همزمان چند نفرو دوست داشته باشن ولی چیزی به اسم شرافت مانع میشه  درضمن هیچ وقت مطلق حرف نزنید همه مردا مثل هم نیستن

خیلیی

هعیی

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  
🙄امضاشو  نی_نی# _یار بیا ببین🤧🔫 : /discussion/topic/7222324/%d8%a7%d9%93%d9%82%d8%a7%db%8c%d9%88%d9%86-%d9%84%d8%b7%d9%81%d8%a7-%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d9%86?postId=207076620

خوب شد گفتی اردشیر جان، اگه همون اول می‌دیدم اصلا باهاشون بحث نمیکردم،

در این دنیا به هیچ کس نمیشه اعتماد کرد ...چه برسه به فضای مجازی ... 
ببینید آخه فک کنید یه بنده خدایی میاد ،چند دقیقه حرفهای دلش رو تایپ میکنه، بعد با این جمله اصلا حال ...

آقا یه شوخی کردم دیگه ببخشید من اشتباه کردم.ول نمیکنینا

پولی تو جیبم نیست          ...... تو فمنیست
آیا به زور میره زن میگیره یا با میل قلبی اون خانم؟ اگر جوابت هر چی بود اونو حجت قرار بده

با میل قلبی خودش میره زن میگیره شاید اون خانم نه یه خانم دیگه ولی مردی که بخواد زن دوم بگیره اخرش میگیره با میل قلبی خودش

چرا نمیتونن میان یکی دیگه رو بدبخت میکنن عنترا .خو لامصب تو که میخوای دختر بازی کنی واس چی زن میگیری ...

زنو میگیرن میبینن یکی کمه دوتا غمه سه تا خاطر جمعه😁اقاااشوخی کردم انشاالله به امید اینکه همه زندگی ها پایدار و همه ازته دل خوش باشن 

به عنوان یه آقا کاملا موافقم.‌رجوع کنیم به حدیث حضرت علی (ع): هر آنچه برای خود می پسندی برای دیگران ...

چ عجب یه آقا حرف حق زد اینجا

فقط جبهه میگیرن

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
آقا یه شوخی کردم دیگه ببخشید من اشتباه کردم.ول نمیکنینا

از اول همینو میگفتی

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  
حرفات درسته ولی اونایی که بیرونن رو باید کیا بهشون گوشزد کنه وتلنگری بهشون بزنه

اونایی که بیرونن هم یه روزی یه تلنگر میخورن یا تا ته اون راهو میرن و بعد که کار از کار میگذره متوجه میشن یا شاید یه جایی یه حرفی اونارو به خودشون بیاره