2777
2789
عنوان

آقایون لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 130 پست
خیلی از مردا بااین حس مقابله میکنن ومیشن مرد متعهد وخیلیا هم مقابله نمیکنن ومیشن خیانتکار اما تو وج ...

چه حرفیه یعنی همه مردا ذاتا دلشون میخواد همزمان به چند نفر علاقه داشته باشن؟ خیلی از مردا هستن که چشمشون جز خانومشون هیچکسو نمیبینه شرایط هم براشون کاملا مهیاست .مقابله هم نمیکنن  اصلا نمیخوان که اینجوری باشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شالله که اینطوری بوده باشه. من تمام تلاشمو کردم اما نفرین به این دنیا..

شاید الان موقعش نیست ،چند سال دیگه راضی میشه، من یکی از پسران فامیل رو میشناسم،عاشقققق واقعی بود،چشمانش هم همیشه خون بود از عشق ، دختره ولی میگفت من عشق و عاشقی رو قبول ندارم، پسره ۱۰سال صبر کرد(پسره اصلا مذهبی طور نبود ولی باخدا) ، فقط تو این ۱۰سال با کمک خدا تونست صبر کنه، آخرش دختره راضی شد، ازدواج کردند😍

در این دنیا به هیچ کس نمیشه اعتماد کرد ...چه برسه به فضای مجازی ... 
 شاید الان موقعش نیست ،چند سال دیگه راضی میشه، من یکی از پسران فامیل رو میشناسم،عاشقققق واقعی ب ...

متاسفانه مشکلی هست. اونم اینکه بعد از رد درخواست ازدواج من رفته با پسری دوست شده. نمیدونم چه کمبودی داشتم که اینجوری شد

اینجاشو نمیدونم. نمیتونم تصور شخص بهتری رو داشته باشم و فکر نکنم شخص بهتری از اون وجود داشته باشه&nb ...

طبیعیه این حس شما باعث میشه کسی جز ایشون توی ذهنتون نیاد اما یادتون باشه هیچ کار خدا بی حکمت نیست اگر خدا دری رو توی زندگیتون میبنده بدونین چیزی که پشت اون دره به صلاحتون نیست یا شاید شما هنوز امادگی باز شدن اون در رو ندارین

این کاربری دست دو نفر هست
متاسفانه مشکلی هست. اونم اینکه بعد از رد درخواست ازدواج من رفته با پسری دوست شده. نمیدونم چه کمبودی ...

بعضی مواقع ما هیچچچ کمبودی نداریم، قبول کن، وقتی عاشق نباشه طرف ،،شما الهه ی خوبی ها هم باشی باز نمیخوادت، خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد ..خواهان کسی باش که خواهان تو باشد🌈🌈 در ضمن برادر ، تو با خدا حرف بزن، خدا یه نفر ،میلیارد ها برابر بهتر از اون بهت میده،  

در این دنیا به هیچ کس نمیشه اعتماد کرد ...چه برسه به فضای مجازی ... 
خیلی از مردا بااین حس مقابله میکنن ومیشن مرد متعهد وخیلیا هم مقابله نمیکنن ومیشن خیانتکار اما تو وج ...

بس که ذاتا خرابین اه اصلا واس چی خدا رو شماها وقت گزاشته...😒😒😒😒😒

خواهر. برادر . دوست گرامی با لایک نکردن خود باشعور بودن خود را میرسانید . با تشکر . لایک نکن حتی به غلط💜💜💜💜