2777
2789
عنوان

آقایون لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 130 پست
تو اینجوری هستی همه اینجوری نیستن مرد عاشق ندیدی : /discussion/topic/7222324/%d8%a7%d9%93%d9%82%d8%a7%db%8c%d9%88%d9%86-%d9%84%d8%b7%d9%81%d8%a7-%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d9%86?postId=207078793

ببین مث اینکه هست و صحتِ این موضوع 

این مطلب و همینجا از چند تا پسر به طور قطع شنیدم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو یِ تاپیک صحبت شد ‌،درباره معیار ازدواج و ... بود یِ همچین چیزایی  گفتم شما شوهر کن زن نگیر ...

آها   نه بابا منم منظورم یک جور انتقاد بود 

متاسفانه الان شغل و حقوق خانم ها شده معیار ازدواج این برای خواهر خودم پیش اومده که مادر خاستگار جلسه اول از میزان حقوق خواهرم سوال می‌کنه در واقع همه چیز بر عکس شده

تو یِ تاپیک صحبت شد ‌،درباره معیار ازدواج و ... بود یِ همچین چیزایی  گفتم شما شوهر کن زن نگیر ...

اتفاقا یکی از تاپیک های شما رو همون موقع خواندم موضوع ازدواج بود یک مطلب دارم براتون میذارم انشالله

آها   نه بابا منم منظورم یک جور انتقاد بود  متاسفانه الان شغل و حقوق خانم ها شده معیار ...

👍😅پس به کنایه بود ... من م آخه از همین ش تعجب کردم ...

خلاصه که سعی میکنم کسی رو ناراحت نکنم و نرنجونم،تو ذهن م مونده بود ...

ن دیگه من منظور میل قلبی خانم بود نه آقا. یه بار دیگه جملمو بخون

متوجه منظورتون هستم ولی منم میگم درسته به زور نیست اما خود مرد هم میخواد که اینکارو میکنه

این کاربری دست دو نفر هست
ببین مث اینکه هست و صحتِ این موضوع   این مطلب و همینجا از چند تا پسر به طور قطع شنیدم ...

منم از منابع مطمئنی خوندم و خودمم توی زندگیم و اطرافیانم که دقیق شذم به این یقین رسیدم

این کاربری دست دو نفر هست