جاش بودم میگفتم منو با خواهر مادرت اشتباه گرفتی شیشه های ماشین و استخوناشم خورد میکروم مرتیکه عوضی
نه نباید وقتی یک مرد توهین کرد به زن های هم جنس خودمون توهین کنیم ، باید قانونی عمل کنیم . فیلم و عکس بگیریم . بعد شکایت کنیم . اگه هم فحش بدیم که حقمونه فحشی بدیم که خود مرد و جنسیت مرد رو نشانه بگیره.
چند روز پیش تو اینستا فیلمی دیدم که یک زن داشت فحش میداد به یک مرد و مرد ازش تو ماشین فیلم میگرفت .ه ...
اره فکرکنم دیدمش خانمه هی میگفت فیلم بگیرلگدمیزدبه ماشین؟؟
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
ازین بدتر فحشی نیست که به یک نفر بخوای بدی، اگه میگفت دزد بهتر بود تا اینکه محتویات مغزشو به یک زن ن ...
اره واقعا
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
بعد این میره تو هیئت واسه ائمه و امام حسین سینه میزنه حق الناس مهمتر از حق الله و حق ائمه س
چه ربطی داره؟
خیلی مسخره اس که ربطش دادین به امام حسین (ع) و ائمه
آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازهی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام
آره مرده راننده ظاهراً مزاحمت و آزار به زنه رسونده بود بعد راننده زن اومده پایین به ماشینش میزد و فحشش میداد.
این فیلم از زن و ماشینش گرفته بود و پخش کرد تو اینستا . اینقدر جرم سنگینیه این کار فکر کنم شیش ماه حبس . بازی با آبروی مردم و همچنین شلاق . حتی اگه اون زن مقصر باشه .