2777
2789
عنوان

پس انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 66 پست
من این ماه کتونی میخوام بخرم با لباس خونه. ۳۰۰ بیشتر واسه پس انداز نداشتم

من چیزایی که واجب نیست رو نمی خرم بخصوص لباس .. 

هی با خودم میگم پس انداز مهم تره  چون لباس هم دارم بعدشم جایی هم نمی‌خوام که برم .. ماه پیش فقط تونستم ۱۵۰  پس انداز کنم. 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسایل خونه من نمیخرم. لباس ولی به پای خودمه‌. 

منم کلی گفتم خیلی وقته نخریدم بعضی وقتا بابام یه چیز برقی میخره 

منم خیلی کم ظرف و ظروف میخرم 

به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی 
میگه ندارم اما خب میتونه قرص بکنه واجب‌تر از سلامتی بچه هم مگه هس

واقعا نمیدونم چی بگم منو شوهرم فامیلیم چند وقت پیش رفتم آزمایش ژنتیک دادم ۱۳ میلیون شد فقط واسه این رفتیم بچمون خدایی نکرده مشکلی نداشته باشه 

الانم معلوم نیست چقدرشو بیمه بده یا چند وقت بعد بده 

به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی