2777
2789
عنوان

پس انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 66 پست
من از همین ماه از شوهرم ۳۰۹گرفتم..چون حقوق شوهرم کمه و نمیمونه و کلی قسط داریم با ی بچع ۸ماهه...ولی ...

منم شوهرم خیلی نیست حقوقش متغیرِ گاهی وقتا وقتایی که بتونه زیاد پول میده بقیه وقتا شاید نتونه اصلا  ماهم عین شما کلی قسط داریم 

من چیزایی که گرونه مثل لباسای مجلسی یا مانتو رو با شوهرم میرم میخرم ظرف اینا وسایل برقی هم یه بار قرعه کشی نوشتم با اون خریدم گاهی هم پدرم میخره منم بتونم میخرم ولی چون اجاره نشینم ظرف اینا زیاد نمیخرم 

به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از همین ماه از شوهرم ۳۰۹گرفتم..چون حقوق شوهرم کمه و نمیمونه و کلی قسط داریم با ی بچع ۸ماهه...ولی ...

هر ماه کنار بزار من پولمو ۳ بخش کرده بودم یه بخش پس انداز .یه بخش خریدای گرون که بعد چند ماه جمع میشد میخریدم .یه بخشم کرایه تاکسی بیرون رفتن با دوستاو...

اما امروز یهو ته دلم خالی شد

من از اول مهر قرعه خونگی نوشتم دو روز پیشم اولین حقوقم رو گرفتم که ۵۰۰ .کلا گذاستم قرعه یکم خیاطی ...

خیاطی که عالیه درآمدش موفق باشی عزیزم 

به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی