2777
2789

سلام بچه ها خوبین☺

این گل بنظرتون چند می ارزه؟ با گلدونش. گلدونشم بزرگه

🌻🐾real eyes realize real lies🐾🌻                                                                                          من رویایی دارم رویای رنگارنگ رویای دنیایی سبز  و بدون جنگ ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کوسبز

ببینین چه زود گذاشتم بهم افتخار کنین😁😂

🌻🐾real eyes realize real lies🐾🌻                                                                                          من رویایی دارم رویای رنگارنگ رویای دنیایی سبز  و بدون جنگ ...

گلدونش قدیمی شده.200

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  
گلدونش قدیمی شده.200

گل با گلدونش ۲۰۰؟

اسمش چیه ؟دور برگاش دندونه دندونه و تیزه یا صاف؟ گلدونش سفالیه یا سرامیک؟

اسمش برگ موزی. گل موزی هم بهش میگن. دور برگاش صافه ولی نوکش تیزه. گلدونشم سرامیکه