2777
2789

سلام دخترا،ب کمکتون نیاز دارم،من چندروز پیش ب طور اتفاقی تو اکسپلور پستی دیدم ک متوجه شدم همسرم چندماه پیش کامنت گذاشته،،اونم کامنتای +18

من اون لحظه قشنگ مردم و زنده شدم وقتی ذات واقعیشوشناختم،اتفاقا کنجکاو شدم و سه روز کامل تو اینستا چرخیدم و کامنتای بیشتری پیدا کردم،،فهمیدم شبا ک تانصف شب بیداره بخاطره چیه،،اخه میدونین همیشه از حیا و نجابت حرف میزنه یا بدگویی مردایی رو میکنه ک ازینکارا میکنن،،دقیقا واسه بار هزارم تا اوج اعتمادم بهم ضربه زد،الانم ک بهش شک دارم ک جایی بره میگ من ادم گیر داد و غر زدنم،،وقتی ب روش اوردم گفت تو مریضی و کامنت چیز خاصی نیس،قشنگ داره منو مقصر جلوه میده،،من اگ باهاش یه شوخی میکردم یا مثلا شلوارک تو خونه بپوشم بهم میگ بی حیا ولی خودش...،،یه پست تولد برا خودم گذاشتم ک فقط دستام دیده میشد مجبورم کرد پاک کنم و بهم گفت خونه من جای هرزه بازی نیس و تو یه زن فاسدی ک همچین پستی گذاشتی،،طرزفکرش اینه ،بقران دیگ کم اوردم ،هم دست ب زن داره هم بداخلااااااقه هم فحاش و بددهنه هم لجبازه،هم خبرچینه یعنی هر اتفاقی تو. خونه بیفته بلافاصله بعد پنج دقیقه خونوادشو درجریان میذاره،شما جای من باشین چ میکنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میگم از مردای خیلی متظاهر باید ترسید، دلیلیش اینه

همونایی که زیادی ادعاشون میشه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

اینستاشو نابود کن. حذف کن و گردن نگیر. گوشیشو نابود کن کلا اما ندونه کار توئه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

این ادم سمه

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

این لباس مومن بازی و دقیقا خیلی از ریکارا می پوشن که کثافتی خودشونو  پنهان کنن

اینکه تورو مقصر میکنه هم ی بازیه تکراریه 

اکثرا مردا برای اینکه کم بیارن، طرف مقابل و مقصر میکنن

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

لاتجسسو فقط برای آرامش خودت...

بیخبری خوش خبری

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم