سلام دخترا،ب کمکتون نیاز دارم،من چندروز پیش ب طور اتفاقی تو اکسپلور پستی دیدم ک متوجه شدم همسرم چندماه پیش کامنت گذاشته،،اونم کامنتای +18
من اون لحظه قشنگ مردم و زنده شدم وقتی ذات واقعیشوشناختم،اتفاقا کنجکاو شدم و سه روز کامل تو اینستا چرخیدم و کامنتای بیشتری پیدا کردم،،فهمیدم شبا ک تانصف شب بیداره بخاطره چیه،،اخه میدونین همیشه از حیا و نجابت حرف میزنه یا بدگویی مردایی رو میکنه ک ازینکارا میکنن،،دقیقا واسه بار هزارم تا اوج اعتمادم بهم ضربه زد،الانم ک بهش شک دارم ک جایی بره میگ من ادم گیر داد و غر زدنم،،وقتی ب روش اوردم گفت تو مریضی و کامنت چیز خاصی نیس،قشنگ داره منو مقصر جلوه میده،،من اگ باهاش یه شوخی میکردم یا مثلا شلوارک تو خونه بپوشم بهم میگ بی حیا ولی خودش...،،یه پست تولد برا خودم گذاشتم ک فقط دستام دیده میشد مجبورم کرد پاک کنم و بهم گفت خونه من جای هرزه بازی نیس و تو یه زن فاسدی ک همچین پستی گذاشتی،،طرزفکرش اینه ،بقران دیگ کم اوردم ،هم دست ب زن داره هم بداخلااااااقه هم فحاش و بددهنه هم لجبازه،هم خبرچینه یعنی هر اتفاقی تو. خونه بیفته بلافاصله بعد پنج دقیقه خونوادشو درجریان میذاره،شما جای من باشین چ میکنین