2777
2789

دوستان بخیه جذبی داخل بینی شما هم 

اول چسبیده بود به دیواره داخلی بینی 

و بعد کم کم از دیواره بینی کنده شد 

الان من کنده شده 

و ۲۱ روزه که عمل کردم 

دکتر گفت ۱ ماه تا ۱ ماه و نیم دیگه میوفته 

ولی الان عین مف خشک وسط بینیمه 

و وصله به بینیم 

اذیتمممم قلقلکم میده 

شما هم اینجوری بود ؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهش فرصت بده بیفته.برا من یه گره بود بعد شش ماه نیفتاد.رفتنم دکتر از ته برش زد.الان دست نزن.

میگم واجبه حتما مخاط بینی روز تمیز کنم 

در حد فین کردن کافی نیست ؟ 

این وسواس منو کشت 

وقتی استرس میگیرم همه جوشامو میترکونم 

الانم که درگیر بینیمم هی با گوش پاکن تمیز میکنم 

تازه انقدر ور رفتم ی لحظه فکر کردم بخیه جذبی رو کندم 

یخ کردم از استرس 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

میگم واجبه حتما مخاط بینی روز تمیز کنم در حد فین کردن کافی نیست ؟ این وسواس منو کشت وقتی استرس میگیر ...

زیاد دست کاری نکن هنوز جا نیفتاده 

ممکن تو بینی زخم بشه یا پنبه های گوش پاک کن بره بچسبه تو بینی 

همون با سرم بشوری و صبح ها تو روشویی آب نمک قرقره کنی کثیفی های بینی میان میریزن

میگم واجبه حتما مخاط بینی روز تمیز کنم در حد فین کردن کافی نیست ؟ این وسواس منو کشت وقتی استرس میگیر ...

مدتی باید سرم شستشو برنی.همیشه هم با گوش پاک کن باید تمیز کنی.فعلا در حد باز شدن راه تنفس تمیز کن کاری به گره ها نداشته باش.به مرور میفته.

زیاد دست کاری نکن هنوز جا نیفتاده ممکن تو بینی زخم بشه یا پنبه های گوش پاک کن بره بچسبه تو بینی همون ...

الان من استرس گرفتم بینیم خراب نشه کج نشه 

اشکال نداره ی امروز دستکاری کردم ؟ 

خیر سرم خواستم تمیز کنم ندونستم بخیه اس 🤦🏻‍♀️

الان من استرس گرفتم بینیم خراب نشه کج نشه اشکال نداره ی امروز دستکاری کردم ؟ خیر سرم خواستم تمیز کنم ...

نه اشکال نداره 

بینی کج نمیشه اگه کار دکتر خوب باشه 

به نظرم از همون اول مشخص بینی کج یا نه 

چند وقت باید چسب بزنی؟

وای منم الان دقیق یکماه عمل کردم گرفتار شدم بخدا .هر زوز روزی سه باید با سرم بشوری .اگه عفونت کنه خدای نکرده کارت زاره ی وقت پشت گوش نندازید بگی ولش کن ..از منم دو هفته بعد از عمل با گوش پاک تمیز میکردم جدا شد افتاد .

وای منم الان دقیق یکماه عمل کردم گرفتار شدم بخدا .هر زوز روزی سه باید با سرم بشوری .اگه عفونت کنه خد ...

من خیلی رعایت و مراقبت میکنم و وسواس دارم رو بینیم 

وسواسم انقدر زیاده که امروز نزدیک بود گند بزنم بخیم 🥲💔

دو هفته زود نبود ؟ 

الان بینیت اوکیه راضی ای ؟

من خیلی رعایت و مراقبت میکنم و وسواس دارم رو بینیم وسواسم انقدر زیاده که امروز نزدیک بود گند بزنم بخ ...

هنوز ک ورمه معلوم نیست چی ب چیه ..دگه خودش افتاد دست من نیست .‌ن بخیه معمولا از دوهفته ب بعد جدا میشه .بزور در نیاوردم..بعد حتما با اسپری بینی هم یک روز در میون بشور بهتر از سرمه ..قوی تر لبت هم خشک نمیشه. ورمت زودتر میخانه..