شوهرم ماهی یک ونیم ثابت میگیره.کارش ۲۴ ۴۸ هست.یعنی در طول ماه ده روزش سرکاره..ودر طول اون ده روز هم روزی ۷۰ ۸۰تومن روزانه پول بهم میده.....خونه مال خودمونه...میمونه خرج خونه اب برق گاز شارژ اینترنت.لباس خدای نکرده مریضی و اگه بتونم پس انداز کوچولو
یکی جدی بودنش به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم همسرم دفتر گرافیکی داره چنتا هم زیر دست حالا خودت دیگه متوجه شو.. یکی دوتا از اقوام همسرم تو س ...
موفق باشن
والا هیچ فایده ای نداره همینجوری محض کنجکاوی پرسیدم
اخه منم ناشکرم ب زمین و زمان فحش میدم بخاطر حقوق همسرم
درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
موفق باشن والا هیچ فایده ای نداره همینجوری محض کنجکاوی پرسیدم اخه منم ناشکرم ب زمین و ...
منم ناشکرم آدم همینه همش بیشتر میخواد..خدا بیشتر بده بازم کمشه بازم بیشتر میخواد😑 ان شاالله سر عقل میام😔
یکی جدی بودنش به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
به اسم کاربریم چیکار داری...چرا دل ادم میشکنین : /discussion/topic/7220435/%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%85%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%ae%d8%b1%d8%ac-%d8%ae%d9%88%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%b3%d8%aa%d8%b4%d9%88%d9%86%d9%87-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d9%86-%d8%a8%da%af%d9%86-%d8%ac%d8%a7%db%8c-%d9%85%d9%86-%d8%a8%d9%88%d8%af%db%8c%d8%af%da%86%d8%b7%d9%88%d8%b1-%d8%a7%db%8c%d9%86-%d8%ad%d9%82%d9%88%d9%82-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d8%af%db%8c%d8%af?postId=207036681
به اسمت کار ندارم یکم به خودت بیا،انقدر قانع و کم توقعی که با دو تومن حقوق مادرشوهر زبونش واست درازه،شوهرای ما روزی دوازده ساعت تمام ۳۰روز ماه رو کار میکنن بازم لنگ خرج خونه میمونیم،چرا باید شوهرت فقط ۱۰روز درماه کارکنه،،،مدیریت رو بده دست خودش بفهمه خرج زندگی یعنی چی عزیز من،،یعنی چی که کار نیست،کارگری هم نمیتونه بکنه؟،همه ی اینا بخاطر بی زبونیه خودته عزیزم،،حداقل جلوی مادرشو که میتونه بگیره،انگار پسرش کارخونه داره که از تو توقع پس انداز داره جای دستت دردنکنه اشه