2777
2789
همسرم خیییلی تلاش میکنه خداروشکر مشکلی نداریم

خداروشکر که راضی هستی💚

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همسرم دفتر گرافیکی داره چنتا هم زیر دست حالا خودت دیگه متوجه شو.. یکی دوتا از اقوام همسرم تو س ...

موفق باشن 

والا هیچ فایده ای نداره همینجوری محض کنجکاوی پرسیدم 

اخه منم ناشکرم ب زمین و زمان فحش میدم بخاطر حقوق همسرم  

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
عزیزم میوه هم میتونین بگیرین؟

برای خورد و خوراک مشکل ندارم میرسونم شکرخدا.گوشت میوه سبزیجات و.... قبضارو میدم..لباس انجنان نمیخرم مگه احتیاج داشته باشیم....اما وقتی مادرشوهرم میگه بلد نیستین پس انداز کنین دیونه میشم

مرا از دور تماشا کن، من از نزدیک غمگنیم💔💔💔
موفق باشن  والا هیچ فایده ای نداره همینجوری محض کنجکاوی پرسیدم  اخه منم ناشکرم ب زمین و ...

منم ناشکرم آدم همینه همش بیشتر میخواد..خدا بیشتر بده بازم کمشه بازم بیشتر میخواد😑 ان شاالله سر عقل میام😔

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
به اسم کاربریم چیکار داری...چرا دل ادم میشکنین : /discussion/topic/7220435/%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%85%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%ae%d8%b1%d8%ac-%d8%ae%d9%88%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%b3%d8%aa%d8%b4%d9%88%d9%86%d9%87-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d9%86-%d8%a8%da%af%d9%86-%d8%ac%d8%a7%db%8c-%d9%85%d9%86-%d8%a8%d9%88%d8%af%db%8c%d8%af%da%86%d8%b7%d9%88%d8%b1-%d8%a7%db%8c%d9%86-%d8%ad%d9%82%d9%88%d9%82-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d8%af%db%8c%d8%af?postId=207036681

به اسمت کار ندارم یکم به خودت بیا،انقدر قانع و کم توقعی که با دو تومن حقوق مادرشوهر زبونش واست درازه،شوهرای ما روزی دوازده ساعت تمام ۳۰روز ماه رو کار میکنن بازم لنگ خرج خونه میمونیم،چرا باید شوهرت فقط ۱۰روز درماه کارکنه،،،مدیریت رو بده دست خودش بفهمه خرج زندگی یعنی چی عزیز من،،یعنی چی که کار نیست،کارگری هم نمیتونه بکنه؟،همه ی اینا بخاطر بی زبونیه خودته عزیزم،،حداقل جلوی مادرشو که میتونه بگیره،انگار پسرش کارخونه داره که از تو توقع پس انداز داره جای دستت دردنکنه اشه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
کوش☹

مگه خودت ندیدی؟؟😐😑برو تو تنظیمات توبخش امضا میبینی 

🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺عضو گروه رز بنفش 💜وزن شروع ۷۳💜وزن فعلی ۵۰۰و۷۱💜وزن هدف ۶۰😎😊 توبالا شهر قلبم یه خونه لاتی دا
میوه خیلی گرون شده  هویج کیلویی 30 تومن😐

ارزونتر شده پريروز ١٤هزار تومن شده بود 

ببين به كجا رسبديم كه به هويج ١٤هزار تومني ميگيم ارزون

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
برای خورد و خوراک مشکل ندارم میرسونم شکرخدا.گوشت میوه سبزیجات و.... قبضارو میدم..لباس انجنان نمیخرم ...

زندگیتو بکن به حرفش توجه نکن 

وقتی نمیشه

حتی شبیه اسم تو را که می‌برند با هر اشاره بند دلم پاره می‌شود... دلبر❤️
آره گلم البته جنسی نیست خیانتاش ولی خب من همه راه ها رو رفتم درست نشد.و دست آخر سلامت و جون خودم رو ...

خدا بهت صبر بده عزیزم🌹

انشالله عاقبت بخیر بشی.

همینه میگن دیگرانو قضاوت نکنین😔

من و خدا💫
یعنی ۲۴ساعت کار میکنه   ۴۸ساعت خونه اس  یعنی کارش ده روزه در ماه

چ جالب 

🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺عضو گروه رز بنفش 💜وزن شروع ۷۳💜وزن فعلی ۵۰۰و۷۱💜وزن هدف ۶۰😎😊 توبالا شهر قلبم یه خونه لاتی دا