2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تقریبا

خب ببین ماهی یه کیلو گوشت قرمز میشه ۱۳۰تومن دوتا مرغ میشه ۱۵۰تومن تره بار تا اخر ماه حدود ۳۰۰تومن میوه ۱۲۰تومن اب و برق و گاز حدود ۲۰۰ این شد ۹۰۰تومن

حالا یک ماه در میان شلوار بخر یک ماه در میان مانتو و شال بخر کیفم سالی ۳تا خوبه 

برنجم ۲ماهی یه کیسه میخای

حبوباتم ماهی یک کیلو تقریبا 

اینجوری حساب کن برنامه بچین کم نمیاری شاااید یکمم واستون بمونه

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
نمیرسه  خب.گفتم شاید من اشتیاه میکنم..چون مادرشوهرم همش به جونمون غر میزنه..میگه پس انداز کنید ...

ب اون چ مربوطه آخه.ینی چی اعصابم خورد شد.بگو پسرت بره سر کار درست حسابی پول بیاره تو خونه تا منم پس انداز کنم.

بهترین کاره ممکنه به نظرمن زن باید همون خرجی ماهانه اش رو باید بگیره والسلام  مرد برای کار بی ...

اره بابا تازه توبورسم سهام داره بیشتر وقتا سودخوب میکنه ولی من درگیرنمیشم ک چقدو چطوری

خب ببین ماهی یه کیلو گوشت قرمز میشه ۱۳۰تومن دوتا مرغ میشه ۱۵۰تومن تره بار تا اخر ماه حدود ۳۰۰تومن می ...

ی مرغ و یک کیلو گوشت همش هشت نه وعده غذایی بشه پس بقیه ش؟صبحانه ها چی بخورن؟

خب ببین ماهی یه کیلو گوشت قرمز میشه ۱۳۰تومن دوتا مرغ میشه ۱۵۰تومن تره بار تا اخر ماه حدود ۳۰۰تومن می ...

میوه برا یک ماه ۱۲۰تومن؟؟؟مگه اینکه روزی یدونه بخوری

ما دوتا بچه داریم یخچال میوه نباشه حیثیتمونو به باد میدن سه چهار روزی ۱۰۰تومن میوه میگیریم

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
ب اون چ مربوطه آخه.ینی چی اعصابم خورد شد.بگو پسرت بره سر کار درست حسابی پول بیاره تو خونه تا منم پس ...

بدبختی من که یکی دوتا نیست..باما زندگی میکنه...بعد شوهر خواهر شوهرمم سر همون کاره بااین تفاوت که اون مادرش کل خرج خونه و لباس و مریضی زن بچش میده حقوقش میره واسه پس انداز

مرا از دور تماشا کن، من از نزدیک غمگنیم💔💔💔