شوهرم ماهی یک ونیم ثابت میگیره.کارش ۲۴ ۴۸ هست.یعنی در طول ماه ده روزش سرکاره..ودر طول اون ده روز هم روزی ۷۰ ۸۰تومن روزانه پول بهم میده.....خونه مال خودمونه...میمونه خرج خونه اب برق گاز شارژ اینترنت.لباس خدای نکرده مریضی و اگه بتونم پس انداز کوچولو
بنظر مدیریت شوهرت عالیه دمش گرم که با پنج تومن پس انداز میکنه تازه ماهیانه به توهم میده ... : /discussion/topic/7220435/%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%85%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%ae%d8%b1%d8%ac-%d8%ae%d9%88%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%b3%d8%aa%d8%b4%d9%88%d9%86%d9%87-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d9%86-%d8%a8%da%af%d9%86-%d8%ac%d8%a7%db%8c-%d9%85%d9%86-%d8%a8%d9%88%d8%af%db%8c%d8%af%da%86%d8%b7%d9%88%d8%b1-%d8%a7%db%8c%d9%86-%d8%ad%d9%82%d9%88%d9%82-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d8%af%db%8c%d8%af?postId=207035041
آره مدیریتش عالیه.برعکس من ولخرجم.بخاطر همین خودش مدیریت میکنه.طی این سالهاهم ازش یادگرفتم چیزای بیخود و چرت و پرت کمتر بخرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ب شوهرم گفتم ۳میلیون بده همه چی پاخودم قبول نکردگفت ماهیی دونیم میدم خرج لباس ودگتری بامن & ...
اشتباه میکنی ب هیچ عنوان خرج خونه رو ب عهده نگیر من بغیر از سیب زمینی و پیاز قیمت کالاهای دیگ رو نمیدونم عین خیالمم نیست چی گرونه چی ارزون حرصم نمیخورم راااحت
درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
عزیزم اون ۲۰ روزی که همسرت سرکار نیست رو بهتره یه جایی مشغول بشه .شما هم میتونی تو خونه کار انجام بدی تا درامدتون زیاد بشه. با این حقوق فشار زندگی زیاد میشه .خیلی کارا میشه کرد درامد به دست اورد .خودت کاری بلدی؟
همش ب شوهرم ایراد میگیرم درآمدت کمه.اما الان فهمیدم ک کم نیست حداقل نسبت ب خیلی دیگه.بنده خدا از خورد و خوراک هیییچی کم نمیزاره برامون همینطور از پوشاک بعد من بی شعور دلشو میشکونم متاسف شدم برا خودم.
اگ خرج دست اون باشه میبینه ک چقدر گرونیه و بیشتر فکر میکنه
درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤