2777
2789
عنوان

شرمنده بچه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 2571 بازدید | 126 پست
بله درسته ولی خب قبول کنید چند ساله که اوضاع خیلی بد شده واقعا کسی فکر نمیکرد که بخواد اینجوری بشه م ...

اره منم هرگززز فک نمیکردم اینجور بشه ۵سال پیش عروسی کردم خونمو ۳۰ملیون رهن کردم الان صابخونم ۲۰۰تومن کرده رهنو 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ادامش

مگه ننوشتم میگم دخترم حتی نگاه نمیکنه اصلاباهاشون بازی نکرده عوضش یدونه عروسک داغون هیلی داغون مال دخترعموم که ۱۵ سالشه اورده فقط باهمون بازی میکنه بقیه اسباب بازی هاش فقط جامونوتنگ کردن

لطفابراشفای مادرم دعاکنید

سلام و صد سلام 

دوستان دعوا نکنید 

چند نمونه براتون مثال بزنم بچه ای که نداری کشیده دکتر شده پروفسور شده معلم شده مهندس شده اونم نه معمولی ها فوق موفق 

چند نمونه براتون مثال بزنم براتون تو خروار خروار اسباب بازی و وسایل رفاهی بزرگ شده انگل جامعه 

برعکسش هم ممکنه 

چند مورد نام ببرم از نداری بچه به جایی رسیده که پدر و مادرش و طوری ساپورت می کنه که حتی خوابشونم نمیدیدن 

همین بیرانوند خودمون سردار آزمون و ......

پس خیلی غصه نخور باهاشون مهربونم باش وقت بگذرون روی عزت نفسشون کار کن  

انشاءالله بچه های موفق برای شما و انسان های مفید برای دنیا میشن. 

دختر من عاشق مگس کشه😂😂😂😂همه جا با خودش میبرش

من دو قلو دارم اینو از این کابینت میکشم اون یکی میره اچار ها رو میریزن ظرفا رو در میارن اینقدر کاسه و سبد میریزن کشو جورابی باز میکنن کل خونه جوراب میشه کنترول شارژر با هر چیزی که فکر کنی سر گرم میشن به جز اسباب بازی 

می‌خریم ان شالله

انشالا 

#انسانم_آرزوست                                                                      یه مامان مجرد                                                        طبیعت گردوکوهنورد.                                            آنکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست😑
عزیزم نگفتم‌ک گداییم خداروشکر کم نمیزاریم براشون ولی من درباره عروسک و اسباب بازی حرف زدم. انقد هرجا ...

گلم شکرخداک وضعتون خوبه اماجوری بیان کردین منم خیال کردم وقتی ی اسباب بازی روک نمیتونین بخرین پس وای بحال بقیه نیازاش وایندش 

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
من دو قلو دارم اینو از این کابینت میکشم اون یکی میره اچار ها رو میریزن ظرفا رو در میارن اینقدر کاسه ...

زنده باشن😂

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
بازناچارم کردی روحرفم تاکیدکنم .عزیزم خوب گوش کن فقط مشکل اسباب بازی نیس بچه ک بزرگ شه کلی خرج ونیاز ...

خب طرز تفکر آدم ها باهم فرق میکنه گلم ‌. دلیل نداره همه مثل شما فکر کنن . یا این که بگیم شما کاملا درست میگی و بقیه اشتباه میکنن 

در ثانی چه دلیلی داره بچه همه چیز براش فراهم باشه؟  مگه ما خودمون همه چی داشتیم؟؟ حالا مثلا بچه ماشین شارژی نداشته باشه یا تبلت چند میلیونی دستش نباشه میمیره؟؟؟ 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
دارم عزیزم چرا ندارم بااین وضع گرونی ماهم دخلمون معمولی زندگی اونقدر ضروریات دیگه داره ک همراه براشو ...

عزیزم ب خدا توکل کن.ان شاءالله كه اين روزهاي سخت هم ميگذره.خدا از باعث و بانیش نگذره.بگو آممین

سلام و صد سلام  دوستان دعوا نکنید  چند نمونه براتون مثال بزنم بچه ای که نداری کشیده دکتر ...

والا اونايي كه توي روستاها و امكانات خيلي كم زندگي كردن بيشتر از كسايي كه توي شهرها و بهترين امكاناتها زندگي كردن موفقن و به جاهاي بهتري رسيدن

حالا هي ميگن پول نداري بچه نيار

مهم طرز تربيت بچه هست

یه عروسک زیر صدتومن بهش بگیر بازی کنه توان اونم ندارید آیا؟

وا داریم عزیزم خخخ پسرم داره برا دخترم شوهرم میگه کوچیکه من برا پسرم میگم مثلادلم میخاد اسکیت یا ربات تلسکوپ میخاد میکروسکوپ میخاد پسربچس دیگه دوست داشتم شرمنده نشم بتونم بخرم نگفتم ک کلا ندارن

استارتر بچه‌ی اقوام ما، پدر و مادر براش به اندازه توانشون کلی اسباب‌بازی خریده بودن

این بچه با جارو دستی نپتون و این پا کوچولوها (که جلوی در میذارن که در بسته نشه)، با اونا بازی میکرد 😂😂

سخت نگیر اصلا با اسباب‌بازی مشغول نمیشن

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم