2777
2789
عنوان

شرمنده بچه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 2571 بازدید | 126 پست

بزرگتر که بشن تبلت گوشی و...رو ازت طلب میکنن ها

#انسانم_آرزوست                                                                      یه مامان مجرد                                                        طبیعت گردوکوهنورد.                                            آنکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم پول نتی که صرف دیدن تو اینستا میکنی چند ماه کنار بذاری و پس انداز کنی میتونی بخری

مگه پول نت چقدر میشه که بتونه باهاش اسباب بازی ب این گرونیرو بخره. در حال حاضر تنها سرگرمی خانم ها تو این کرونا یه نت و اینستاس اونم از خودش دریغ کنه

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

بچه چهار ماهه فرق قاشق با اسباب بازی رو نمیدونه بعد شما غصه اونو میخوری،،،خب دوچرخه ،دوچرخه این چه اشکالی داره دست دوم،،،لباس نیست ک،،،،ب نظر من ک داری الکی گیر میدی ب خودت

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خودت باھاشون بازی کن من اون زمانا کلی اسباب بازی داشتم اما بازی کردن پدر و مادرم چیز دیگہ بود

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘

جغجغه خیلی گرون نیس در حد ده بیست تومن دارن 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

وااا بیخود خودتو ناراحت میکنی منم پسرم همه چیو خراب میکنه منم براش نمیخرم کلا با هیچی سرگرم نمیشه فقط پازل میخرم براش اسکیت بورد و ... نمیگیرم هر وقت بزرگ شد خودش گفت بخر میگیرم براش

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
مگه پول نت چقدر میشه که بتونه باهاش اسباب بازی ب این گرونیرو بخره. در حال حاضر تنها سرگرمی خانم ها ت ...

میشه عزیزم 

من هرماه بالای صدتومن پول نت میدم

خودشم اینستا که خییییلی نت مصرف میکنه

همونو کنار بذاری کلی پول میشه

برو سرکار اگه میتونی . ولی واقعا کاش راجع به بچه دوم با شرایطتت بیشتر فکر میکردی

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
خب وقتی نداری چرا بچه دومتو باردار شدی

دارم عزیزم چرا ندارم بااین وضع گرونی ماهم دخلمون معمولی زندگی اونقدر ضروریات دیگه داره ک همراه براشون لباس پوشک شیرخشک خورد و خوراک بااین قیمتهای سربه فلک کشیده آدم شوهرشو نمیتونه قانع کنه ک عروسک بخره.. 

فقط اسباب بازی ک نیس ب این فکرنکردی  ک قراره چ حسرتهای دیگه ای هم  ب مونه تودلش همون یکیم ...

وواقعا این چه حرفیه که به یه مادر میزنید.  حالا که به دنیاش آورده. میخوای بگیره بکشتش چون نمیتونه اسباب بازی بخره؟؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
مگه پول نت چقدر میشه که بتونه باهاش اسباب بازی ب این گرونیرو بخره. در حال حاضر تنها سرگرمی خانم ها ت ...

والا

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.