2777
2789
عنوان

شرمنده بچه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 2571 بازدید | 126 پست
خب وقتی نداری چرا بچه دومتو باردار شدی

الان میان دارت میزن نی‌نی‌سایتی ها

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم عزیزم چرا ندارم بااین وضع گرونی ماهم دخلمون معمولی زندگی اونقدر ضروریات دیگه داره ک همراه براشو ...

بنظرم یکم مدیریت کنی از یه چیزایی بزنی میتونی ارزون قیمت چیزی بخری

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
فقط اسباب بازی ک نیس ب این فکرنکردی  ک قراره چ حسرتهای دیگه ای هم  ب مونه تودلش همون یکیم ...

عزیزم نگفتم‌ک گداییم خداروشکر کم نمیزاریم براشون ولی من درباره عروسک و اسباب بازی حرف زدم. انقد هرجای دیگه هست عروسک اولویت قرار نمیده پدرشون . منم درد و دل کردم از کسی تقاضای کمک نکردم

عزیزم واقعن یه دوره ای شده باید خیلی حساب شده بچه اورد من الان مستاجرم صابخونه جوابم کرده پریروز به ...

بله درسته ولی خب قبول کنید چند ساله که اوضاع خیلی بد شده واقعا کسی فکر نمیکرد که بخواد اینجوری بشه مخصوصا کرونا اوضاع رو بدتر کرد که اونم کسی اصلا پیش بینی نمیکرد 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

هروز هزار تومن پس انداز کن تو یه ظرفی دوماه سه ماه یبار میتونی یه اسباب بازی عالی بخری براش ...دختر من الان ۲ سالشع به اسباب بازی توجه نداره بچه بعد ۳ سالگی میفهمه بنظرم....چون دختر من فقط خراب میکنه میکوبه اینور اون ور ....غصه نخور خدا جور میکنه بهترینارو برای بچهات میخری دنیا فقط امروز نیست که عزیزم انشالله بچهات بزرگ‌بشن ی کاری دست پا کنی همه چی فراهم میکنی براشون ....تازه بچهات وقتی بزرگ بشن هم بازی هم میشن و احتیاج ب اسباب بازی های انچنانی ندارن چون تنها نیستن  همدیگرو سرگرم میکنن 😍

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
یعنی آدم از ترس اینکه نمیتونه اسباب بازی بخره بچه نیاره دیگه؟؟؟!!!  تا بزرگ شدنشون هم که خرج م ...

بازناچارم کردی روحرفم تاکیدکنم .عزیزم خوب گوش کن فقط مشکل اسباب بازی نیس بچه ک بزرگ شه کلی خرج ونیازایی داره واسه خودش وادم نمیتونه الکی به امیدشایدهای واهی ریسک کنه بچه روبیاره وبدبخت کنه 

خیلیارودیدم ک بچه هاشون بزرگ شدن ولی هنوزم ازدنیااومدنشون پشیمونن واینجامقصرخودماییم 

سعی کنین درک کنین درک نمیکنی لاقل گاردنگیرین 

میدونم حقیقت تلخه ولی مجبورشدم بگم😑

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔