2777
2789
عنوان

شرمنده بچه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 2571 بازدید | 126 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرافکر میکنی قرار هست هر چی تو بازار یا پیج یافروشگاه میبینیم واسه بچه هامون تهیه کنیم؟اینجوری فکر نمیکنی یه بچه زیاده خواه بار میاری که همش طلبکاره.من خودم خیلی چیزا رو میتونم برای پسرم فراهم کنم اما نکردم چون واقعا لزومی نداره خیلی هاشون چشم وهم چشمیه.خوب یه دختر وبا یه عروسک وچند تا سرویس پلاستیکی قابلمه میشه خوشحال کرد.پسرم با توپ ودوچرخه .مثلا من هیچ وقت واسه پسرم با اینکه میتونستم دنبال خرید موتورشارژی یا تبلت نرفتم.بچه ها رو مستقل وقانع بار بیاری خیلی بهترع

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
خورد و خوراک پوشاک مدرسه رفتن وسایل خریدن و ... بعضیا میگن خداروزی رسونه و با حماقتشون اینده بچه ای ...

ن ما در اون حد کم نمیزاریم گلم اگ بنا ب کم گزاشتن بود حسرت چنتا عروسک دلمو نمیسوزوند.خودم کم می‌پوشم ولی اونا رو نمیزارم حسرت بکشن

ن ما در اون حد کم نمیزاریم گلم اگ بنا ب کم گزاشتن بود حسرت چنتا عروسک دلمو نمیسوزوند.خودم کم می‌پوشم ...

نه عزیزم من با شما نبودم من کلی گفتم وگرنه عروسک خیلی مهم نیست که منم انقد دلم میخواد وسایل برای پسدم بخرم ولی خب حساب کتاب میکنم میگم ولش کن مهم نیست به قول شما از خودم میزنم برای بچم

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
ن عزیزم می‌دونم من بی منظور گفتین

عزیزم غصه اینجورچیزارونخورمن وهمسرم همش به فکراین بودیم بچه امون کامل همه چی داشته باشه ولی واقعابچه امون همه ی ایناروگذاشته کنارمیگه برام نی نی بیار الان کلی داریم خرج دکترمیکنیم بچه دارشیم اینایی که میگن چرابچه اوردی روزیادجدی نگیر

لطفابراشفای مادرم دعاکنید