2777
2789
عنوان

ینی فراموشم کرده

83 بازدید | 9 پست

همیشه با وجود دوریو جدایمون ته دلم مطمان بودم ک هنوزم دوسم داره ولی یه مدته عمیقا حس میکنم فراموشش شدم تو 13سال هیچوقت این حسو نداشتم 

میدونم کار درست همینه ولی قول دادیم بهم که فراموش نکنیم همو انگار زده زیر قولش

دیگه فکرشو نکن تا آدم درست تر از اون وارد زندگیت بشه 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه فکرشو نکن تا آدم درست تر از اون وارد زندگیت بشه

فک نمیکنم اصلا اما همش میاد تو ذهنم من متاهلم 13ساله ک جداشدیم شوهرمم خوبه دوسش دارم ولی نمیشه از یاد من نمیره

فک نمیکنم اصلا اما همش میاد تو ذهنم من متاهلم 13ساله ک جداشدیم شوهرمم خوبه دوسش دارم ولی نمیشه از یا ...

ای بابا دیگه اصلا بهش فکر نکن چون قطعا اونم ازدواج کرده و فراموشت کرده 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

ای بابا دیگه اصلا بهش فکر نکن چون قطعا اونم ازدواج کرده و فراموشت کرده

میدونم اما همش میاد تو ذهنم شوهرمو خیلی دوس دارم ولی طوری ک اون باهام رفتار میکرد فرق داشت نزدیک پنج شیش سال باهم بودیم یه بارم ناراحتم نکرد شاید بخاطر خوبیاشه که از ذهنم نمیره

میدونم اما همش میاد تو ذهنم شوهرمو خیلی دوس دارم ولی طوری ک اون باهام رفتار میکرد فرق داشت نزدیک پنج ...

حتما همینطوره چرا از هم جدا شدید اگه انقدر همو دوست داشتید؟