2777
2789

خواهر منم زندگیش شبیه ساراجان بوده من لحظه به لحظه ی زندگی خواهرم با خوندن سرگذشت سارا اومد جلو چشام این طرز زندگی اصلا غیرممکن نیست

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ... 
موافقم 

منم باهات موافقم

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر منم زندگیش شبیه ساراجان بوده من لحظه به لحظه ی زندگی خواهرم با خوندن سرگذشت سارا اومد جلو چشام ...

منم اطرافم دیدم نه به این شدت ولی آدمایی که هرکدوم یکی از این خصلت هارو دارن و مجموعش توی خانواده شوهر ایشون بود

واقعا یعنی اینقدر مهم بود که خونش رو ببینید داستان زندگیش براتون مهم بود یا عکس خونه وماشینش؟؟

شمابگو مگه مجبورید وارد تاپیک بشین بعدم بقول شما مشکلات زندگیش دیده نشه ولی ایراد شقیقه و باد هوا میگیرن 

دعا و سرکتاب بدون هزینه نیازی نیست برای دعا گرفتن هزینه های هنگفتی کنید mit.r_a32com@ پیج اینستاش هست                                                     
منم باهات موافقم

والا انگار اسلحه گذاشتن رو سرشون 

دعا و سرکتاب بدون هزینه نیازی نیست برای دعا گرفتن هزینه های هنگفتی کنید mit.r_a32com@ پیج اینستاش هست                                                     
شمابگو مگه مجبورید وارد تاپیک بشین بعدم بقول شما مشکلات زندگیش دیده نشه ولی ایراد شقیقه و باد هوا می ...

بنظرم این از کنجکاوی زیاده خود طرف مهم نیست فقط خواستن عکس خونه زندگیش رو ببینن همین افراد هستن ک۶ تاپیکای عکس دار رو پر بازدید میکنن

بنظرم این از کنجکاوی زیاده خود طرف مهم نیست فقط خواستن عکس خونه زندگیش رو ببینن همین افراد هستن ک۶ ت ...

دقیقا همینطوره درسته باعث تأسفه 

نه برام مهم نبود چون از این مدل قصه ها زیاد اینجا شنیدیم 

وقتی برات مهم نیست چ بهتر از تاپیک خارج بشی 

رایگان سرکتاب ودعا وباطل کردن طلسمات نحس و نفرین بدون هزینه انجام میگیرد.     💙💚👇👇👇📒📓📔📕📖📗📘📙📃📜📄ما معتقدیم یه دعانویس خوب که تضمین میده بعداز ارسال دعا  درب منزل و نتیجه گیری مخاطب با رضایت طرفین مبلغ توافقی به نیازمندی پرداخت شود✍✍✍✍                                                                            آیا رفتارمان به دیگران می‌آموزد که اینگونه با من رفتار کنید؟
شمابگو مگه مجبورید وارد تاپیک بشین بعدم بقول شما مشکلات زندگیش دیده نشه ولی ایراد شقیقه و باد هوا می ...

همینو میگم چشم بسته میان 

رایگان سرکتاب ودعا وباطل کردن طلسمات نحس و نفرین بدون هزینه انجام میگیرد.     💙💚👇👇👇📒📓📔📕📖📗📘📙📃📜📄ما معتقدیم یه دعانویس خوب که تضمین میده بعداز ارسال دعا  درب منزل و نتیجه گیری مخاطب با رضایت طرفین مبلغ توافقی به نیازمندی پرداخت شود✍✍✍✍                                                                            آیا رفتارمان به دیگران می‌آموزد که اینگونه با من رفتار کنید؟
به شما ربطی داره ؟؟حرص نخور برات ضرر داره نصفه شبی 😂😂

چشم 

این دیگه بانوی سلطنتیه پنج سال پیش همسرش هشتادمیلیارد. براش کاخ خریده بی ام و داره اما هرچی گفتن یه ...

شما باور نکن. اجبار نیست. من اگر میخواستم بگم سلطنتی هستم همون اول نمیگفتم من از خودم چیزی ندارم. نمیخوام عکسی قرار بدم. چون اطلاعاتی که میخواهید یا عکس قرار نمیدم پس نتیجه میگیرید دروغ میگم؟؟ من بخاطر همین بی مهری های شما و امثال هست که دارم میرم.