الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه برام مهم نبود چون از این مدل قصه ها زیاد اینجا شنیدیم
وقتی برات مهم نیست چ بهتر از تاپیک خارج بشی
رایگان سرکتاب ودعا وباطل کردن طلسمات نحس و نفرین بدون هزینه انجام میگیرد. 💙💚👇👇👇📒📓📔📕📖📗📘📙📃📜📄ما معتقدیم یه دعانویس خوب که تضمین میده بعداز ارسال دعا درب منزل و نتیجه گیری مخاطب با رضایت طرفین مبلغ توافقی به نیازمندی پرداخت شود✍✍✍✍ آیا رفتارمان به دیگران میآموزد که اینگونه با من رفتار کنید؟
شمابگو مگه مجبورید وارد تاپیک بشین بعدم بقول شما مشکلات زندگیش دیده نشه ولی ایراد شقیقه و باد هوا می ...
همینو میگم چشم بسته میان
رایگان سرکتاب ودعا وباطل کردن طلسمات نحس و نفرین بدون هزینه انجام میگیرد. 💙💚👇👇👇📒📓📔📕📖📗📘📙📃📜📄ما معتقدیم یه دعانویس خوب که تضمین میده بعداز ارسال دعا درب منزل و نتیجه گیری مخاطب با رضایت طرفین مبلغ توافقی به نیازمندی پرداخت شود✍✍✍✍ آیا رفتارمان به دیگران میآموزد که اینگونه با من رفتار کنید؟
این دیگه بانوی سلطنتیه پنج سال پیش همسرش هشتادمیلیارد. براش کاخ خریده بی ام و داره اما هرچی گفتن یه ...
شما باور نکن. اجبار نیست. من اگر میخواستم بگم سلطنتی هستم همون اول نمیگفتم من از خودم چیزی ندارم. نمیخوام عکسی قرار بدم. چون اطلاعاتی که میخواهید یا عکس قرار نمیدم پس نتیجه میگیرید دروغ میگم؟؟ من بخاطر همین بی مهری های شما و امثال هست که دارم میرم.