2777
2789
اره از یه هفته پیش هرروز داری میری😂😂😂نه برگرد تو رو خدا 

کاش احترام بذارید ماهم یاد بگیریم 

بهترین راهه پسنداز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من و مادرشوهرم تصمیم گرفتیم ..عضوخیرین حمایت از بانوان و خانواده های کم درآمد باشیم ...ینی من با خیرین میتوانم وام به نیازمندان بدم جالبتر اینکه هرموقع نیاز داشته باشم بدون قرعه کشی و بدون ضمانت و بدون سود وام گیرنده باشم .تنها راه برای پسنداز مخفی برای اکثر ما خانمهای خانه دار هست 
به شما ربطی داره ؟؟حرص نخور برات ضرر داره نصفه شبی 😂😂

😐😐

من با ۴۰۰۰تومنشروع کردم  الان ماهی ۱۷۰۰۰تومن قسط وام میدم در واقع  پسنداز میکنم هر زمان بخواهم بدون معرف و ضامن وام میگیرم  ۱۳۹۹/۳/۱ شروع شد ..که عضو خیرین حمایت از بانوان شدم انسانیت یعنی ..........کمک بدون منت       من  بدون آشنایی و پارتی بدون ضامن وام بدون  بهره دریافت کردم  چه خانمهایی بودند که حتی وام بلاعوض دریافت کردن این قشنگترین تجربه زندگی من هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا می‌دونه که من عین حقیقت را گفتم. حتی نخواستم خانواده خودم را بهتر جلوه بدم یا خودم رو صاحب ...

سلام سارا جون عمدا رفتم تاپیک هات خوندم البته تا33رسیدم چیز دروغ یا مشکوکی ندیدم 

تعجب میکنم چرا همه میگن داستان سرایی هست 

واقعا اینجور زندگی ها وجود داره و اتفاقا خیلی خوشم اومد که با جزئیات نوشتی 

در ضمن حتی اگه واقعیت نباشه من خیلی خوشم اومد 

اگه هم زندگی واقعی خودت باشه انشاءالله هرجا باشی شاد و خوشبخت بشی قشنگم  من برم بقیه داستان زیباتو بخونم آبجی 

ب حرفای بقیه اهمیت نده شاید شوخی میکنن گلم ب دل نگیر خوشکله   

عزیزمی🌹 نوشتن خاطرات را با اصرار دوستان شروع کردم و با ذوق مینوشتم، موقع های تنهایی م. میخواستم درد ...

عزیزم فرهنگ وادب رو نمیشه به کسی تحمیل کرد واین رفتارها و برخوردها نشان از ضعف فرهنگی و تربیتی زیادی میده متاسفانه فضای مجازی بستری شده برای خالی کردن عقده های درونی ونشان دادن نقاط تاریک افراد شما به دل نگیر وبزار پای تربیت نادرست.اینایی که قضاوت میکنن مطمئن باش توی روحشون نقاط تاریکشون سوقشون میده به سمت این چیزا خواهش میکنم به دل نگیر و به روح وذهن آلودشون حق بده برای بقیه بگو

ممنون عزیزم 🌹 بله متاسفانه زود قضاوت میکنن همدیگرو. به محض اینکه به چیزی که در ذهنشون هست، اشاره نش ...

درسته عزیزم شما بخاطر خودتون هم که شده عکس العملی نسبت به این کاربرها نشون ندید بالاخره نمیشه انتظار شعور و ادب و درک رو برای همه داشت ....

درکل من که خیلی براتون دعا میکنم و تنها کاریه ک از دستم برمیاد .و یقین دارم که خدا خودش زندگیتون رو درست میکنه فقط صبر داشته باش مثل همیشه که بانوی قوی ای بودی ...

ولی داستان رو که خوندم احساس میکنم اگر شما از راه محبت وارد بشید خیلی بهتره و اخلاق شوهرتونم خوب میشه صددرصد ...

یه کاربر دوستداشتنی و پرانرژی بهتون معرفی میکنم هر موقع وقت کردید تاپیک هاشون رو بخونید چون خیلی کمک میکنه که حال زندگیتون خوب بشه ...@مامالی۴

@مامالی4   

همینو میگم چشم بسته میان 

سلام مامان یاسین خوب هستین از کمک تون ممنونم صدبرابر شو خدا بهتون بده به حق شهدای کربلا 

بله درسته همینجوری میان وارد تاپیک میشن 

دعا و سرکتاب بدون هزینه نیازی نیست برای دعا گرفتن هزینه های هنگفتی کنید mit.r_a32com@ پیج اینستاش هست