الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچی یکی باز اومد داستان تخیلی گفت یه عده رو سرکار گذاشته 😁
دیگه باید عادت کرد به این چاخانا🤣
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
چرا اعتراض کردید که چون باجزییات میگه واقعی نیست ولی بهتره در نظر بگیرید که ایشون مثل یه زندانی بود سرگرمی نداشت دوست وهم صحبتی نداشت بخاطر همین وقتی یه اتفاق ساده هم براش میفتاد اینقدر تو ذهنش تکرارش کرده که الان کامل توی خاطرش هست
این دیگه بانوی سلطنتیه پنج سال پیش همسرش هشتادمیلیارد. براش کاخ خریده بی ام و داره اما هرچی گفتن یه عکس از سویچ بی ام یا عکس کاخو بده گفت اصلا راه نداره 😂😂
این دیگه بانوی سلطنتیه پنج سال پیش همسرش هشتادمیلیارد. براش کاخ خریده بی ام و داره اما هرچی گفتن یه ...
واااای😁
یه همچنین شخصی چقدر بیکاره اومده نی نی سایت
الان باید تو جزایر قناری واسه خودش حال کنه😉😅
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...