2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ساراجونو دوست دارم

لذت بردم از نوشته هاش و باورش دارم 

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ... 
هیچی یکی باز اومد داستان تخیلی گفت یه عده رو سرکار گذاشته 😁

دیگه باید عادت کرد به این چاخانا🤣

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

چرا اعتراض کردید که چون باجزییات میگه واقعی نیست ولی بهتره در نظر بگیرید که ایشون مثل یه زندانی بود سرگرمی نداشت دوست وهم صحبتی نداشت بخاطر همین وقتی یه اتفاق ساده هم براش میفتاد اینقدر تو ذهنش تکرارش کرده که الان کامل توی خاطرش هست

این دیگه بانوی سلطنتیه پنج سال پیش همسرش هشتادمیلیارد. براش کاخ خریده بی ام و داره اما هرچی گفتن یه عکس از سویچ بی ام یا عکس کاخو بده گفت اصلا راه نداره 😂😂

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

من خیلی سرم شلوغه اتفاقی داستانش رو دیدم ونصف شبا میومدم میخوندم چون بنظرم واقعی بود واحساسش میکردم با تمام وجود

این دیگه بانوی سلطنتیه پنج سال پیش همسرش هشتادمیلیارد. براش کاخ خریده بی ام و داره اما هرچی گفتن یه ...

واااای😁

یه همچنین شخصی چقدر بیکاره اومده نی نی سایت

الان باید تو جزایر قناری واسه خودش حال کنه😉😅

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
این دیگه بانوی سلطنتیه پنج سال پیش همسرش هشتادمیلیارد. براش کاخ خریده بی ام و داره اما هرچی گفتن یه ...

واقعا یعنی اینقدر مهم بود که خونش رو ببینید داستان زندگیش براتون مهم بود یا عکس خونه وماشینش؟؟

واقعا یعنی اینقدر مهم بود که خونش رو ببینید داستان زندگیش براتون مهم بود یا عکس خونه وماشینش؟؟

متاسفانه اینجا خیلی ادم رو قضاوت بیجا میکنن ..یک درصد احتمال بدن این خانم حقیقت رو گفته ...منم  واقعا براشون ناراحتم ..

نه برام مهم نبود چون از این مدل قصه ها زیاد اینجا شنیدیم 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
چطور باید عادت کنیم به  داستان تخیلی و چاخانا اما یاد نگیریم وارد هر تاپیکی نشیم

موافقم 

دعا و سرکتاب بدون هزینه نیازی نیست برای دعا گرفتن هزینه های هنگفتی کنید mit.r_a32com@ پیج اینستاش هست