2777
2789

برای من یک سال از اولین خیانتش میگذره بعد اون یک بار دیگه با یکی دیگه انجام داد ... بار اول رو چون فکر میکردم اشتباه کرده و گرفتار شده با وجود این که خیییییییلی زجر کشیدم اما بخشیدم بار دوم دقیقا زمانی بود که هنوز اشک چشمم خشک نشده بود ... ظاهرا بخشیدم اما تو دلم همییشه آشوبه .. الان هم تو یه موقعیتی هست که یه خانم بنا به دلایلی نزدیکه و خیلی پر رو و بی مرزه .. سر همون گاها دعوا داریم که اون باید دور بشه اما فایده نداره بده ماجرا الان من شدم باهام بد رفتار میکنه که تو روان منو به هم ریختی ! ... دنیا برای زنا خیلی بی رحمه خیلی .. من که حتما اون دنیا از خدا دلیل این کار رو میپرسم .. دلیل این که چرا جنس زن و اینجوری آفریدی که کارش تحمل کردن باشه به خاطر بچه به خاطر آبرو به خاطر زندگیش

خب چیکار کنم الان انقدر ب پارتنرم گوشزد میکنم قیافمم جدی میکنم ک بدونه پتانسیل ترکشم دارم

ب قیافه نیست 

با عمله 

اونقدر باید دست نیافتنی و قدی و بالا باشی خودش اگه وای اگه غلطی کنم اینم از دست میدم 

ولی تو با گفتنش مثل مادری هستی که دلش میخواد بچه اش زود اماده بشه هی میگه من رفتما ،من رفتم

عزیزم اونم فهمیده تو آدم رفتن نیستی و ترس داری یعنی میگی عزیزم این قابلیت رو در تو میبینم خیانت کنی خب اونم آروم اروم میگه این که قبول کرده پس میکنم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من یک سال از اولین خیانتش میگذره بعد اون یک بار دیگه با یکی دیگه انجام داد ... بار اول رو چون ف ...

میفهممت 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ببین بیشتر مردا مث شوهر من با زنای پولی خیانت میکنن با هرزه هایی که شغلشون اینه. اونا چی بیان بگن

سلام شب تیره خصوصی بهت پیام بدم میخونی؟ یک کم دیگه بهت پیام‌میدم

برای من یک سال از اولین خیانتش میگذره بعد اون یک بار دیگه با یکی دیگه انجام داد ... بار اول رو چون ف ...

تحمل نکن جداشو 

چرا تحمل میکنی؟ 

مگ خودت نمیتونی رو پای خودت وایسی

جبران نکن باشه ؟

چیرو؟

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ب قیافه نیست با عمله اونقدر باید دست نیافتنی و قدی و بالا باشی خودش اگه وای اگه غلطی کنم اینم از دست ...

اخه خودش میدونه ک میرم ی بار رفتم اتفاقا ترس رفتنمو داره 

ی بار سر ی موضوع پوشش بود گفتم ما بدرد هم نمیخوریم و تفاهم نداریم و اینا داشتم میرفتم ک ترسید بحثو ادامه داد و آخرم کفت فردا زنگ بزنیم و اینا … 

چند روز پیام نداد گفت گذاشتم برگردی ب تنظیمات کارخانه 

میدونه ک میتونم ترکش کنم ی بارم کلا بلاکش کردم دوباره اومد سمتم 

اونجوری نیستم در حد حرف باشم میدونه چیزی بگم عملی میکنمش 

براهمونه حرفامو گوشزد میکنم بهش 

کار بدیه بنی گوشزد کنم؟ 

بنظرم محکم کاریه 

هیچی یک حس عجیب پوچ 

یک حس عجیب نفرت به هم جنس هامون 

یک حس عجیب انزجار از مردا و عقد اعتماد بهمشون 

اصولا زن هایی که با مرد متاهل دوست میشن قیافه مشخصی دارن تو هر جمعی شبیه اونا رو میبینم دوست دارم سر به تنشون نباشه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

من میخوام از طرف یک دختر مجرد ایرانی صحبت کنم. 

من پیش یه دکتر کار میکردم داخل کلینیک. ازم حدود 20 سال بزرگتر بود و زن و بچه هم داشت. من خودم تحصیلات خوبی دارم و بسیار با پشتکارم و هدفم فقط یادگیری و کار کردنه. اوایل فکر میکردم آدم امن و خوبیه اما بعدا دیدم یه شب گفت بیا مطب و من و اون تنها بودیم. میخواست رابطه داشته باشه ولی من قبول نکردم و برای همیشه از اون کار اومدم بیرون. بهش گفتم دلم میخواد شوهر خوبی برای همسرت و پدر خوبی برای بچه ات باشی. 

میخوام بگم یه جاهایی خودمون باید به خودمون رحم کنیم. 

من به خاطر اون زن از اون کار اومدم بیرون. شاید شوهرش دوباره بلغزه چون ذاتش خرابه اما حداقل همین که من عاملش نبودم باعث خوشحالیمه. 

یه جاهایی باید به بقیه رحم کنی تا خدا هم به تو رحم کنه. 

باید همدلی کنی باید انسانیت داشته باشی. 

اون فکر میکرد من از اون کار بیام بیرون دیگه هیچوقت کار پیدا نمیکنم در صورتیکه خدا برام درهای بهتری باز کرد و تو مسیر قشنگ تری قرار داد. 

ذات آدم باید پاک باشه. 

اخه خودش میدونه ک میرم ی بار رفتم اتفاقا ترس رفتنمو داره ی بار سر ی موضوع پوشش بود گفتم ما بدرد هم ن ...

پوشش فرق دارع 

مردی که دلش ب یک زن دیگه گرم باشع بی رحم میشه 

زن کی اینقدر سطحی نیست که فکر کردی 

من میخوام از طرف یک دختر مجرد ایرانی صحبت کنم. من پیش یه دکتر کار میکردم داخل کلینیک. ازم حدود 20 سا ...

منم میگم کاش ما زنا تو این دنیای بی رحم و مرد سالار هوای هم. داشته باشیم اون زن ممکن بود خواهر و دوست ما باشه 

من میخوام از طرف یک دختر مجرد ایرانی صحبت کنم. من پیش یه دکتر کار میکردم داخل کلینیک. ازم حدود 20 سا ...

گاهی بعضیا نمیدونن طرف متاهله

همسر من بارها با کسایی بود ک فکر میکردن مجرده اما یکیشون خبر داشت و شدید هماهنگ بود باهاش

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️