2777
2789
عنوان

امشب هممون خونه مادر شوهرم بودیم بعد خواهر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3278 بازدید | 119 پست
آفرین کار خوبی میکنی

من کلا وارد بحث نمیشم باهاشون چون هم بزرگترن ازم هم نمیخوام رومون تو روی هم باز شه و هم نمیخوام از چشم شوهرم بیوفتم

قصدمم از این تاپیک فقط فان بود اما خیل خواهر شوهرای زخم خورده ریختن تو تاپیک

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگفتم باید از من اجازه بگیره اما این حرکتشم واقعا زشت بود و همون لحظه یه من وارد شدم اینکارو کرد بعد ...

نه عزیزم تو به دید خوب نگاه نمیکنی چراااا چرا؟؟

یه درصد پیش خودت فکر کن واسه ک جلوی تو مرتب و منظم باشه رفته زده چرا همش افکار منفی داریم ما ادما

اصلن هم زشت نبوده خواسته مرتب باشه خب ما زنها در هر سنی دوس داریم تو چشم همه زیبا باشیم چرا خز می ...

من گفتم آرایش کردن برای خانوم ۳۵ سال سن زشته؟

من گفتم اینکه ایشون خودشو با من که تو اوج سن جونیمم مقایسه میکنه و چشم و ابرو میاد زشته 

چرا فکر کردی به خاطر شما رفته رژ زده ؟!! حالا باز نگی اون ۳۵ سالشه سایزشم ۵۴

نه این داره میگه چرا خودشو با من مقایسه میکنه 

فک کنم🤔

من ملکه ی ایرانم، ثروتمند پرافتخار زیبا  تمامی چشمها بدنبال من😎
عجب آدمایی هستیدا من چی میگم شما به کجا گیر میدید  منظورم اینه یه خانوم ۳۵ ساله زشته خودشو با ...

عزیزم نمیدونم چرا انقد پافشاری میکنی رو موضعت.

من نظرم رو گفتم

از چیزهایی که خودت نوشتی برداشتم این بوده که اون خواسته مرتب و زیبا به چشم بیاد.

خدا💖 
چرا فکر کردی به خاطر شما رفته رژ زده ؟!! حالا باز نگی اون ۳۵ سالشه سایزشم ۵۴

چون شما تو موقعیت من نیستید 

این خانوم خیانت کرده به شوهرش و گندشم تو خانواده درومد از اون روز که من این قضیه رو فهمیدم شده دشمن خونی من و وقتی من حواسمم نیست کامل سرش تو گوشی من که آتو بگیره یه ور قضیه رو میدونید یه طرفو نه

من کلا وارد بحث نمیشم باهاشون چون هم بزرگترن ازم هم نمیخوام رومون تو روی هم باز شه و هم نمیخوام از چ ...

ببین من خودم سالها سکوت کردم جلوی مادرسوهرم و خواهرشوهرم ولی گستاخ تر شدن...بچمو برده بودم پارک خواهرشوهرم گقت مردم بیشعورم و پارک میرن برای اولین بار جوابشو دادم شرررر بپا کردن

بزرگتر  باید بزرگیشو حفظ کنه.گاهی به یه جاهایی میرسه نمیتونی سکوت کنی...مادرو خواهر شوهرم تو همه چی دخالت میکنن.تصور کن پیرفتم خونشون مادرش اجازه نمیداد به بچم شیر خودمو بدم.هر وقت عکس از بچم تو اینستا میداشتم شربپا میکرد.دائم در حال یاد دادن همسرم بودن

بعد از ۱۰ سال حالشونو گرفتم

عزیزم نمیدونم چرا انقد پافشاری میکنی رو موضعت. من نظرم رو گفتم از چیزهایی که خودت نوشتی برداشتم ای ...

این خانوم خیانت کرده به شوهرش و گندشم تو خانواده درومد از اون روز که من این قضیه رو فهمیدم شده دشمن خونی من و وقتی من حواسمم نیست کامل سرش تو گوشی من که آتو بگیره یه ور قضیه رو میدونید یه طرفو نه

نه این داره میگه چرا خودشو با من مقایسه میکنه  فک کنم🤔

من گفتم آرایش کردن برای خانوم ۳۵ سال سن زشته؟ من گفتم اینکه ایشون خودشو با من که تو اوج سن جونیمم م ...

خب عزیزم تو کار خودتو بکن 

بزار اونم هرکار دوس داره بکنه

اگر هم مقایسه میکنه خودشو با تو خودش اذیت میشه.

خدا💖 

چقدر به سنت نازیدی باباااااا

باشه تو جوووووون

اون پیر

بالاخره اونم یک زمانی 20 ساله بوده

تو هم اگه خدا بخواد به سن الان اون میرسی 

اونجا میفهمی که سن صرفا یک عدده

مهم دل ادمه

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺