2777
2789

دیشب مادرشوهرم دعوتمون کرد که بیایم خونشون ، چون ما اخر هفته ها میریم اونجا ، بعد امروز اومدم دیدم مواد کیک رو اماده کرده گفتم کاری هست کمک کنم گفت نه دارم کیک درست میکنم بعدازظهر بریم خونه ی مادرم (یعنی مادربزرگ همسرم چون خونه اش رو تازه عوض کرده ) گفتم خب دست خالی زشته ما بیایم ، گفت نه همین کیک رو میدم شما ببرید ، حالا به مادرم زنگ زدم گفتم چیکار کنم دست خالی که نمیشه مامانم میگه من ی ظرف گرفتم بیا اینو ببر به عنوان کادو ، اینقدر لجم گرفته ناراحتم ، که اگر زودتر میگفتن خیر سرم ی چیزی میخریدم ، الان باید بعدازظهر بریم خونه ی پدرم من ظرف رو بردارم بعد بریم خونه ی مادربزرگ همسرم ، البته بار اولشون نیست هرموقع مهمونی چیزی بوده ما اخرین نفر خبردار شدیم مثلا اومدیم خونه مادرشوهرم گفتن که بعداز ظهر مهمون میاد خب خیلی بده ، یا اومدیم اینجا گفتن میخوایم بعدازظهر بریم مجلس روضه خونه فلانی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی میام خونه مادرشوهرم لباس معمولی میپوشم چون روش چادرسرم میکنم ،یا انگشتر و چادر مجلسیم رو نمیارم با خودم ، با چادر معمولی میام ،بعد خب وقتی میگن مهمون قراره بیاد یا جایی قراره بریم ، مجبورم لباس مهمونی بپوشم خب وقتی دیر خبر میدن یا موقعی که میام اینجا تازه میفهمیم چیکار باید بکنم فقط مجبورم حرص بخورم 

عجب کار بدی کرده کیک داده دستت ببری عوض تشکرته

نه مسیله کیک نیست ، من میگم کیک تنها بده برای کسی که خونش رو تازه عوض کرده ،نمیخوام که از سر باز کنم ، اخه هرموقع مادربزرگ همسرم میاد خونمون برای ظرف میاره یا پول و سکه میده حالا که خونش رو عوض کرده زشته ی کیک دستم بگیرم ببرم