2777
2789
عنوان

امشب هممون خونه مادر شوهرم بودیم بعد خواهر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3278 بازدید | 119 پست
شاید بنظر شما بد رنگه لابد خودش اون رنگ رو دوست داشته که زده👌👌👌

دقیقا

استارتر عزیز قبول کن اینهمه تو تاپیکت بهت گفتیم رفتارت و حست اشتباهه حداقل راجع به رژ خز که واسش تاپیک زدی 

نه موضوعات دیگه که بعدن اضافه کردی

خدا💖 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای اره   کرونایی نبود ک واکسنی باشه    دلم گرفت ذلبته ک منظورش واکسنه دیگس ولی خب.. ...

اره به خاطر همین به نظرم جالب اومد😄

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
توهین نکنید دفعه بعد بهتون تذکر نمیدم

باله پرسته ببخشید ولی اخه موضوع تاپیکو هر کی ببینه کلا انگیزه ای واسه خودزنیه😐 روزی ۶۰۰تفر دارن واسه کرونا میمیرن اونوقت دختر بیچاره رفته یه رژ زده اومده تاپیک زده واسش خیلیا میان اینجا جاییرو ندارن با کسیو و با استرسای روزمره که هممون داریم تجربش میکنیم میایم اینجا اونوقت این بحثای خاله زنکی که صدسال پیشم منسوخ شدرو نیبینیم😕🙏🙏

ول کن بابا محل نده

ماهم امشب خونه مادرشوهرم بودیم

از رابطه ی خوب من و شوهرم دارن میترکن

یهو خواهرشوم برگشت گفت الان همه مردا غلام حلقه  به گوش  زنشون شدن

تلویزیونم همون لحظه داشت فوتبال ایران و عراق نشون میداد

مربی عراق عصبی بود از باختشون منم هی به شوهرم میگفتم نگاه چه حرصی میخوره نگا داره از حسادت داره میترکههههه دماغش سوختههههه و قاه قاه میخندیم

فهمید منظورم با اونه دیگ لال شد

بی شرفایی آن ک لنگه ندارن

یه سوال دیگه  

چرا نباید یه ۳۵ ساله خودشو با ۲۰ ساله مقایسه کنه خو

چه بسا ۳۵ ساله ها و یا حتی ۴۰ ساله هایی که از ۱۸ ساله ها بهترن 

والا اونم تو این زمونه

همه خوشگل همه جوون 

من ملکه ی ایرانم، ثروتمند پرافتخار زیبا  تمامی چشمها بدنبال من😎
واسه مامانم سبحان الله میخونی بیدارشه برگرده خونه همیشه حس خوبی داری حس میکنم دلت پاکه 

چشم عزیزم انشالله حالش هرچه زودتر خوب بشه سایش مستدام باشه صلوات براشون فرستادم گلم خدا قبول کنه 

لطف داری بهم ♥

عجب آدمایی هستیدا من چی میگم شما به کجا گیر میدید  منظورم اینه یه خانوم ۳۵ ساله زشته خودشو با ...

طراوت وزیبایی یه خانم هیچ ربطی به سن نداره 

۷۰ساله هم باشی دوست داری زیبا به نظربرسی۔شما هم یه روز به سن۳۵میرسی۔اونوقت خوشت میاد وقتی به خودت میرسی بقیه چنین نظری راجبت داشته باشن

ول کن بابا اینو کسی نمیگیره دیگ خودشو اینجا خالی میکنه  پیر دختر

حرفتون زشت بود 

کاری به اون کاربر ندارم ولی شما الان خیلیای دیگه رو هم ناراحت کردید مثل من که خواهر مجرد بزرگتر از خودم دارم و دوست ندارم اینجوری دربارش فکر.کنن

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم