2777
2789
عنوان

امشب هممون خونه مادر شوهرم بودیم بعد خواهر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3278 بازدید | 119 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااا فازت چیه واسه آرایش کردنم باید اجازه بگیره 😐

نگفتم باید از من اجازه بگیره اما این حرکتشم واقعا زشت بود و همون لحظه یه من وارد شدم اینکارو کرد بعدم گفتم که حداقل پونزده سال از من بزرگتره

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
بگو نه بابا تو لاغرتری😑

والا چی بگم  تا حالا دوهزار بار گفته منم جوابشو نمیدم فقط میخندم چون بزرگترن روم نمیشه حرفی بزنم بهشون

یعنی منظورت اینه چون بالای ۳۵ سالشه رفته رژ زده خزه؟🤔😐😐😐

عجب آدمایی هستیدا من چی میگم شما به کجا گیر میدید 

منظورم اینه یه خانوم ۳۵ ساله زشته خودشو با یه ۲۰ ساله مقایسه کنه و براش چشم و ابرو بیاد😑

والا چی بگم  تا حالا دوهزار بار گفته منم جوابشو نمیدم فقط میخندم چون بزرگترن روم نمیشه حرفی بزن ...

اشکال نداره خودت که میدونی سایزت چنده به خیلی چیزا نباید فکر کرد آرامشتو با این حرفا از خودت نگیر

دیده توبه خودت رسیدی اونم دلش خواسته به خودش برسه چه اشکالی داره

من که چیزی نگفتم فقط رفتارش به نظرم خنده دار بود 

بعد تازه هیچکدوم از شما که اینجور دارید قضاوت میکنید تو موقعیت من نبودید اون سرمه پخش شده و رژ صورتی فوق العاده بد رنگ رو ببینید تا متوجه منظورم بشید

نگفتم باید از من اجازه بگیره اما این حرکتشم واقعا زشت بود و همون لحظه یه من وارد شدم اینکارو کرد بعد ...

اصلن هم زشت نبوده

خواسته مرتب باشه خب

ما زنها در هر سنی دوس داریم تو چشم همه زیبا باشیم

چرا خز میزاری اسم آرایش کردن ساده یه زن رو عزیزم چون بالای ۳۵ سالشه؟!!!

خدا💖