2777
2789

ینی دارم برای دومین بار خاااله میشممم😍😍😍ای جوووونم 

فقط خواهر زادم خیلی توجه ها روش بوده تا الان بدجور حسودی میکنه بلاید از الان یه فکری کنیم😍😍😍چقدر دلم نی نی کوچولو میخواست

..... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دلم نی نی کوچولو میخواد نه برای خودم برای همه بعد برم بغلش کنم نازش کنم گریه کرد بدم بغل مادرش😂😂😂

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

واییی منم وقتی رفتم فندوق ابجیمو تو بیمارستان دیدم برا اولین بار

بهترین روز زندگیم بود

بوش

دستاش

ناخونای کشیدن

پاهاش

😭

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

مبارکه عزیزم 😍

ان شاالله قسمت خودت بشه و همه منتظرا 🤲

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

منم دلم نی نی کوچولو میخواد نه برای خودم برای همه بعد برم بغلش کنم نازش کنم گریه کرد بدم بغل مادرش😂 ...

دقیقا منم برا همین خوشحالم😂😂😂پی پی شستن و کثیف کاری و زحمتش برا ننش کیفش برا من😂😂😂😂

.....