2777
2789
بستگی به شدت وسواس هم داره ، من دارو درمانی شدم ، ولی رفتار درمانی نکردم ، ۸۰ درصد بهبود داشتم ، الا ...

سلام .چند وقت دارو استفاده کردید خواب آور نبود.واینکه کمی توضیح بیشتر من این مشکل و دارم و خیلی زندگیم مختل شده و خیلی خسته ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام .چند وقت دارو استفاده کردید خواب آور نبود.واینکه کمی توضیح بیشتر من این مشکل و دارم و خیلی زندگ ...

من خیلی شدید وسواس داشتم ، ۷ سال هست مصرف می کنم ، نه خواب آور نیست ، شادی بخش هم هست ، راستش بعضی ها مثل من باید به غیر از دارو ، از دستگاا استفاده کنند که من به خاطر کرونا نتونستم برم ، شدت بیماری تون چقدره ؟ مجرد هستید ؟ وسواس به چی دارید ؟

من خیلی شدید وسواس داشتم ، ۷ سال هست مصرف می کنم ، نه خواب آور نیست ، شادی بخش هم هست ، راستش بعضی ه ...

به همه چیز باید همه چیز تمیز مرتب صاف باشه.حمام هر روز .دستام زخم شدن به دستکش حساسیت پیدا کردم خیلی خسته شدم از این وضعیت

به همه چیز باید همه چیز تمیز مرتب صاف باشه.حمام هر روز .دستام زخم شدن به دستکش حساسیت پیدا کردم خیلی ...

وسواس تمیزی داری ، من وسواس نجاست و طهارت دارم ، مثلا من قبلا روزی دو بار ، هر بار ۳ ساعت حمام بودم ، الان هفته ای ۲ بار ، هر بار ۱ الی ۲ ساعت حمام میرم .

سلام دوستای عزیزم, این لینکی که گذاشتم مربوط به پرسشنامه ابعاد اختلال وسواسه.

لطفا اگه از روانشناس یا روانپزشک تشخیص اختلال وسواس گرفتین به این پرسشنامه پاسخ بدین چون به شدت به کمکتون برای تموم کردن پژوهشم احتیاج دارم.  

پیشاپیش ازتون سپاس گذارم.🌻🌻🌻

https://survey.porsline.ir/s/B960dqm