2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیل سقطت چیبود عزیزم من تو هفته پنج لکه بینی داشتم خود ب خود سقط شد دلیلش نفهمیدم 

توقف رشد داشت تو 8 هفته و من خبر نداشتم ده هفتگی خونریزی کردم خودبخود سقط شد

این دفعه کار خاصی انجام ندادی من الان خیلی استرس دارم 

نه بخدا.حتی یه دکتر یا سونو بعدش نرفتم.فقط خیلی خیلی خیلی گرمیجات خوردم که رحمم خوب پاک بشه و تقویت بشه.تخم هویج.آویشن.کاچی.حلوامیتی و...تا دلت بخواد خوردم

پسرگلم قلبم فقط بخاطر تو میزنه.۶ماهگیت مبارک شاهزاده قلبم🎈🌹
توقف رشد داشت تو 8 هفته و من خبر نداشتم ده هفتگی خونریزی کردم خودبخود سقط شد

سلام ببخشیدیسوال داشتم میگم منم بخاطرتوقف رشدسقط کردم خواستم بپرسم شمابعدش ازمایش دادین یانه ودلیل چی بود؟دارویی یاسینی دکترتجویزنکردبراتون؟

میشه برام یه صلوات بفرسین💚 خدابه منم یه نی نی👶سالم بده آخه خیلی دلم بچه میخواد😢💔خدایااامرسی که بهم نی نی دادی خدایاتوروقسم میدم به یآس حضرت عباس درروزکربلا بچموسالم به بغلم برسون💚🙏خدایامرسی که بچموسالم به بغلم رسوندیش😍
سلام ببخشیدیسوال داشتم میگم منم بخاطرتوقف رشدسقط کردم خواستم بپرسم شمابعدش ازمایش دادین یانه ودلیل چ ...

اره عزیزم خودم سونو دادم که فهمیدم پلی کیستیکم داروی دوفاستون و گلوکوفاژ داد بهم دکترم , ازمایش انعقادی دادم که دکتر گفت مشکلی نیس ولی برای احتیاطدباید آسپرین بخورم , شوهرمم ازمایش اسپرم داد که مشخص شد کم تحرکی اسپرم داره و علت سقط هم همون بوده که اسپرم معیوب بوده براش دارو دادن اسپریژن و اسیدفولیک گفتن اگه اثری نداشت باید واریکوسلش عمل بشه که خداروشکر برا ما قبل عملش دوباره باردار شدم 

اره عزیزم خودم سونو دادم که فهمیدم پلی کیستیکم داروی دوفاستون و گلوکوفاژ داد بهم دکترم , ازمایش انعق ...

مرسی عزیزم ،خداروشکر🌺

میشه برام یه صلوات بفرسین💚 خدابه منم یه نی نی👶سالم بده آخه خیلی دلم بچه میخواد😢💔خدایااامرسی که بهم نی نی دادی خدایاتوروقسم میدم به یآس حضرت عباس درروزکربلا بچموسالم به بغلم برسون💚🙏خدایامرسی که بچموسالم به بغلم رسوندیش😍