2777
2789
عنوان

رفتار با شوهر بی پول😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2708 بازدید | 100 پست
نمیزاره

پس جدا شی بهتره وقتی نمیزاره بره سر کار نه نیاز هاتو تامین میکنه 

دخترم! به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی های دنیا خواهم جنگید.به من تکیه کنکه تکیه گاهت عاشقانه دوستت دارد❤️

خودش خیانت کرده باز طلبکارم هس و اخلاقشم عوض شده😐

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یخچال ساید و لباسشویی و گاز و مبل تنهایی از طبقه سه و چهار میاره پایین باز تنهایی میزاره روی پشتش می ...

خب یعنی کلا یه روز در میون ۱ ساعت کارمیکنه

۱۳۹۹/۹/۹من توهمچین روزی ب ارزوم رسیدم خدانگام کرده خوشحالم کرده بالاخره منم خندیدم اون ازته دل خدایاااا مرسی😢

من اصلا شوهرتو در نظر نمیگیرم الان میخام پول دراوردن برا خودتو بگم عممه من ۳ تا بچه داره و شوهرش مثل شوهر شما اونم دید نمیشه اینطور با ی مقدار کم رفت وسایل ترشی خرید به من تو در همسایه میفروخت و فامیل واقعا همه خریدن کم کم وسایل سبزی قورمه خرید بسته بندی باور کن شهرمون کوچیکه مردمم پولدار نیستن ولی همه ازش خریدن چون تمیز بود کم کم همینطور خرجی دراورد برا خودش رفت و واقعا الان موفقه

اینقد عاشق خوابه بره نگهبانی

کم کم از ماهی 4و نیم هس تا 6و 7

اخه این چه کاریه ی روز در میون اونم روزی صد

اسی ببخشید ولی جدا شو از این ادم

وقتی بچه داره زن داره این چه وضع کار کردنه

اینکه میگی تلاش میکنه ولی مزدش کمه هم فقط واسه گول زدنه خودته

تلاش اینه ک برا راحتی زن و بچش بره دو شیفت کار کنه

بره دنبال شغل دوم 

شوهر شما ن تنها تلاش نمیکنه فقط دنبال ی نون بخور نمیره

اگه از گشنگی نبود شاید همون ی روز در میونم نمیرفت

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره 
من اصلا شوهرتو در نظر نمیگیرم الان میخام پول دراوردن برا خودتو بگم عممه من ۳ تا بچه داره و شوهرش مثل ...

عزیزم خب این کارها رو بکنیم نمیدونیم چطور بفروشیم؟ میشه راهنمایی کنی

هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم

پول ک در نمیاره

ی روز درمیونم سر کار میره

پولم بهت نمیده

خیانتم میکنه تازا روشم زیاد شده

بعد نشستی ازش اجازه میکیری بری سر کار یا نه

بعضی خانوما چقد ضعیف برخورد میکنن

دیبای سابق عضویت اردیبهشت ۸۹

اره ببین نمیخاد زیاد درست کنی اولش کم در حد چند دبه جا سرکه ای بعد به در همسایه بسپر بگو ترشی دارم دبه ای مثلا چهل تومن بعد استوری بزار بگو ترشی خونه فلان قیمت بعد که فروش رفت دوباره برو وسایل بخر بیشتر درست کن سبزی قورمه بسته بندی اماده خیلی خوبه یا مثلا ی سبزی شوید اینا خشک کن بسته بندی کن اولش سخته ولی کم کم دستت میاد یا لیمو بخر الان فصلشه از جاهای ارزون برو اب بگیر تو شیشه بریز بفروش 

یا قبلش برو به مغازهایی هست بازار که ترشی یا خیارشور یا این چیزا میفروشن صحبت کن بگو مثلا بگو ترشی درست میکنم برات شما بفروش ی چیزی شما بردار بقیشم برا مغازه دار

اره ببین نمیخاد زیاد درست کنی اولش کم در حد چند دبه جا سرکه ای بعد به در همسایه بسپر بگو ترشی دارم د ...

باهمسایه زیاد ارتباط نداریم. توی دیوار میشه اعتماد کرد راحت شماره بذاریم؟ 

هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم
باهمسایه زیاد ارتباط نداریم. توی دیوار میشه اعتماد کرد راحت شماره بذاریم؟ 

نه دیوار کسی نمیاد ترشی بخره میتونی اگر همسایه ای چیزی که مثلا تو محل بادهمه درارتباطه به اون طرف بگی مثلا ترشی دارم برا فروش تو محل اگر کسی خاست شماره منو بده بهش