شوهرتون گاهی اوقات خوبه اما عصبانی بشه میزنه همه چیو میشکونه و دست روتون بلند میکنه و فحاشی میکنه… اما وضع مالیش خوبه خونه خوب
فلان … حداقل سالی یکبار میتونید سفر خارج از کشور برید. میگه من تورو پیشرفت میدم اما شما آنقدر از لحاظ اخلاقی باهاش مشکل دارین حس نمیکنین پیشرفت رو…یا اینکه تعیین تکلیف کنه بگه پدر مادرت نباید بیشتر از دو ماه یکبار بیان خونه من یا میگم خانوادت باهام بد حرف میزنن میگه تو هیچی نگو اگه رفت و آمد رو قطع کنی منم نمیزارم خانوادت بیان خونم… دو سال عقدیم کلا شاید دو بار برام لباس خریده باشه میگه خیلی از خرج هات خودت بده…گاهی اوقات به شدت خشک. مهمونی ها هم نمیاد اما من وظیفه دارم مهمونی خانواده اش برم .
اخ گفتییییاین که خودت انتخابش کردی تف سربالاستمن خانوادم رو چشمشون میزارنمون هم خودم و هم بچمولی روی ...
اره دقیقا اما سازش میکنم همسر من خیلی لج بازه حرف حرف اونه و من کنار میارم این لباس رو نمیپوشی اونو میپوشی چشم ،این کار نه اون کار چشم،هر چی میگ میگم چشم ،خلاصه سازش میکنم چاره ندارم
هنوز عقدی ناله ات بلند شده .حتما ی مشاوره برو .ما که شوعرامون تو عقد نمیذاشتن آب تو دلمون تکون بخوره الان ب چه کنم چه کنم افتادیم شما که از الان مشکل داری حتما ی فکر اساسی بکن .مشاوره برو مشاوره برید هر دو .اکه فک میکنی باید تغییر کنه ، الان میتونی تغییرش بدی اونم درصد خیلی کمی بعد از ازدواج همه چیز ممکنه بدتر بشه
میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄